2777
2789
عنوان

خانواده پرتوقع من

195 بازدید | 9 پست

از پسراشون فقط انتظار سر زدن دارن ولی از دامادا انتظار هررررررررر کاری رو دارن در نهایت بی احترامیاشون برا ماست و احتراما برا پسرا و عروسا، اف من چقدر احمقم ک گاهی ب شوهرم غر میزنم ک کارای پسرا رو براشون انجام بده، والا انگار گناه کرده دامادشون شده،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیرشون به آدم نمیرسه فقط توقعاتشون بالاست، الان من ی مشکلی دارم ک اگه کمک میکردن (مالی نیست و اصلا ناخوشایند نیست ک نتونن انجام بدن بقیه مادرا با عشق خودخواسته انجام میدن)  روی زندگیم ۱۰۰ درصد تاثر مثبت داشت، بعد برا هر چی زنگ میزنن ب شوهرت بگو فلان کنه برامون

آخر سر هم پسر دو برابر دختر ارث میبره😃

خدا خیرت بده اینا ک مسگن همه چی برا پسراس، داماد غریبست، فقط کاش اینجا بودی ی سبلی بمن میزدی یکهفتست زندگیمونو جهنم کردم سر دلسوزی براشون و دعوا ک تو چرا بهشون نمیرسی

منم مثل شما هستم 

البته من بحثی با شرع خدا و دوبرابر ارث ندارم چون شوهر خودمم پسر یه نفر دیگه میشه 

ولی اینکه خودم خاک بر سرم و همه چی رو قبول میکنم و همش شوهرمو وادار میکنم ناراحتم ... انگار همش احساس گناه میکنم 

شوهرم سر کارای ساختمانی مادرم دیسک کمر شد الان همش درگیره ولی برادرم اومد فقط کفشش رو پاک کرد گفت لباسام کثیف میشه و رفت 

مادرم میگه دختر مردم ناراحت میشه اگه به من کمک کنه

منطورش عروسمونه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
منم مثل شما هستم البته من بحثی با شرع خدا و دوبرابر ارث ندارم چون شوهر خودمم پسر یه نفر دیگه میشه ول ...

دقیقا من مثل تو هستم. فک کن ما قراره چند روز دیگه بریم مسافرت بعد مادرم توقع داره ما ببریمش کلا فک میکنه همسر من اسنپه، ولی جرات نداره سوار ماشین برادرم بشه فقط خدمات رسانی میکنه، 

دقیقا من مثل تو هستم. فک کن ما قراره چند روز دیگه بریم مسافرت بعد مادرم توقع داره ما ببریمش کلا فک م ...

من بیماری صعب العلاج دارم فعلا در مسیر درمان هستم 

زیاد سر پا نمیتونم باشم .. تمام مدت میبینه سر و وضع و حالم خوش نیست از چهره ام معلومه یه بار یه غذا یا چیزی نفرستاده نه بخاطر پولش میگم یعنی زیاد حال غدا پختن ندارم و غذای بیرون بخاطر ادویه و چربی برام خوب نیست 

الان اول صبحی زنگ زده پسرعموی نوه خالش فوت کرده میگه بخاطر دخترخالش حتما برم مزار برای تشییع جنازه . 

نمیفهمه من نمیتونم . بهش گفتم باشه ولی نرفتم طفلی شوهرم رفت که حرف درنیاد 

الان برگرده زنگ میزنه منو فحش بده 

بخدا خسته ام از کاراش . تو عروسیمونم که کلا رید و همیشه شرمنده خانواده شوهر هستم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .