2777
2789
عنوان

کسانی که سقط داشتن بیان لطفا

292 بازدید | 31 پست

خانوما من سه روز پیش قرص خوردم برا سقط،ساعت ۲ و نیم عصر شروع کردم که حدود ساعتای ۶ونیم ۷ خونریزی داشتم خونریزی معمولی بود خیلی شدید و دردناک نبود،شب دل درد داشتم ولی صبح ساعتای ۵ دیگه دلم درد نمی‌کرد الانم در حد خونریزی پریودی و لکه بینی هستم،روی تاریخ پریودم ۵ هفته بودم ولی خب تاریخ نزدیکی که داشتم که میدونم همون دلیل بارداری شده میشدم ۴ هفته ،به نظر شما سقط شده 

چیادفع کردی؟بایدیه تیکه گوشت اندازه نصف کف دستت میومداومد؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیادفع کردی؟بایدیه تیکه گوشت اندازه نصف کف دستت میومداومد؟

خون قرمز و تیره یه دون دون های ریزی داخلش بودن امروز صبح هم یه لخته خیلی کوچک اندازه یه بند انگشت 

نه آخه ۴ هفته بودم بهم گفتن لخته بزرگ نداری چون سن بارداری بالا نیست

یکی از دوستای من سقط کرد مثل شما بود چیزایی ک دفع میکرد بعد رفت دکتر گفت سن بارداری کمه هم خثنریزیت زیاد نیست هم دردش

سلام من پنج هفتمه دیشب رفتم دستشویی در حد 3 قطره خون قرمز ازم اوند یعنی داره سقط میشع؟؟

والا منم دقیق نمیدونم ،سقط توی هفته های متفاوت مختلف هست آخه فکر کنم هرچه بره بالاتر لخته هه بیشتر میشن

یکی از دوستای من سقط کرد مثل شما بود چیزایی ک دفع میکرد بعد رفت دکتر گفت سن بارداری کمه هم خثنریزیت ...

الان نمیدونم واقعا چطور مطمئن بشم سقط شده یا نه،چون بی بی چک و آزمایش که هنوز فکر کنم مثبت نشون میدن 

سلام من پنج هفتمه دیشب رفتم دستشویی در حد 3 قطره خون قرمز ازم اوند یعنی داره سقط میشع؟؟

الان بروسونوبعدشم دکترزنان حتمابرو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خون قرمز و تیره یه دون دون های ریزی داخلش بودن امروز صبح هم یه لخته خیلی کوچک اندازه یه بند انگشت

نیومده هنوزفعالیتتوبیشترکن زودتربیاد

الان نمیدونم واقعا چطور مطمئن بشم سقط شده یا نه،چون بی بی چک و آزمایش که هنوز فکر کنم مثبت نشون میدن

فک کنم دوستم موقعی ک ایم قرصارو خورد تحرک زیاد داشت بعد از 5 روز رفت سونو داد برای بقایا 

ک چیزی ازش نمونع 

سعی کن گرمیجات و تحرک داشته باشی تا اگر دفع نشده زودتر دفع بشه

همون روز اول از بس طناب زدم و تردمیل دویدم دوتای پام ماهیچه هاش گرفته دیگه نمیتونم تکون بخورم 😕