2777
2789
عنوان

حالم بده

179 بازدید | 15 پست

دلم میخواد زندگیم رو تغییر بدم من یه آدم درون‌گرا و واقعا برام سخته که با دیگران ارتباط بگیرم و کلا داخل خونه ام به خاطر همین خیلی با خانواده ام دعوا میکنم سر بیرون رفتن .

دلم میخواد با بقیه حرف بزنم خیلی وقت ها حتی روز ها درمورد چیز هایی که میخوام به طرف بگم فکر میکنم و رویا میسازم ولی وقتی آدما رو میبینم نمیتونم بحث رو باز کنم و صحبت کنم و بقیه فکر میکنن که تو یه فاز دیگه ام ولی منم مثل اونام با یه تفاوت که بلد نیست احساساتم رو بیان کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ادم برونگرا ام که دیگه بودم عهخسته شدم انقد همچین رو گفتم هیچکس به کتفشم نبود و یا سو استفاده ...

ولی جوریه که بقیه حس میکنن من یه آدم خشکم در صورتی که اگر آدمش باشه احساساتم زیاده

صبحت بخیر، سعی کن کم کم رو خودت کار کنی، تو چیزی کم نداری که نتونی بیرون بیای و ارتباط برقرار کنی،و ...

مرسی ولی اینا واقعا در حد حرف هستن و صحبت کردن درموردش ون راحته ولی داخل عمل نمیتونم

چند سالته؟ ببین سنت که بیشتر بشه اصلا دیگه واکنش بقیه برات مهم نیست،مهم خودتی و اهدافت

18 سالمه . شاید همین باشه چون صحبت های دیگران باعث میشه تا روز ها ذهنم درگیر بشه و آرامش نداشته باشم حتی اگر حرف خوبی بزنه به خاطر همین سعی میکنم از آدما دور باشم 

اره دقیقا منم الان با ادمایی که بنظرم میفهمن منو و باهاشون حال کنم دوباره خودم میشم

دقیقا منم دنبال کسی میگردم که درکم کنه که افکارم چه شکلیه چون حتی با فامیل هم نمیتونم ارتباط بگیرم