2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

159 بازدید | 30 پست

من پریروز زایمان کردم پریشب و امشب اصلا بچم نخوابیده گریه میکنه یکم می‌خوابه پا میشه گریه میکنه ، خمیاره میکشه انگار ولش میخواد بخوابه. شیر خودمو بهش میدم هر چند ک کمه . دیشبم نخوابیده از ساعت ۱۱ شب تا الان بیدارم و هی شیر میدم. بنظرتون نفخ یا کولیک داره ؟ دوروزشه .یعنی به‌این زودی شروع شد ؟ امروز میبرمش دکتر .چه دارویی بدم بهتره؟

شیر خودمو بدم بنظرتون یا شیر خشک .؟

نه گرسنشه نی نی منم همین طور بود دیگه شیرخشک بهش میدادم راحت می خوابید شوهرم می گفت تو شیرخشک مواد خواب آور ریختن اما حقیقتش شیرخودم سیرش نمی‌کرد سیر میشد می خوابید

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

پاقدمش مبارک و خوش برکت باشه

دوست عزیزم به نظرم بچتو از الان توی این مسیر ننداز

بچه منم گریه میکرد شیر نمیخورد نفخ میکرد ولی اصلا و ابدا فکر کولیک و این داستانا رو نکردم که قرص و داروی شیمیایی بکنن تو دل کوجولو و حساس بچه

من تنها کاری که میکردم روغن مالی و تکون دادن پا به سمت شکم بود

باور کن نمیذاشتم دست کسی بیکار باشه بچه رو دست به دست میدادم مامانم و داداشام وبابام و همسرم 

هرکی میگرفت شکم بچه رو با روغن زیتون خیلی نوازش طوری در جهت عقربه ساعت ماساژ میداد 

بدون فشار مث ناز کردن

بچه بادای روده هاش خالی میشد شکمش کار میفتاد 

قشنگ ۶ماه اول اینجوری سپری میشد

شماهم غذاهای مقوی بخور که همون دو قطره شیرت قشنگ خاصیت داشته باشه

الان شما آغوز داری شیرت بسیار چربه و همون دو قطره هم که میخوره کفایت معده کوچولوشو میکنه🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گرسنشه نی نی منم همین طور بود دیگه شیرخشک بهش میدادم راحت می خوابید شوهرم می گفت تو شیرخشک مواد خ ...

اهااا پس شاید شیر من سیرش نمیکنه . البته وفتی تو بغلمه بعضی وقتا جس میکنم باد شکمش خارج میشه . پیپیش هم سبز مایل به سیاه هس . ولی برا بچه قبلی وقتی اومدم خونه پیپیش زرد اسهالی بود تند و تند هم پی پی میکرد و جیش

پاقدمش مبارک و خوش برکت باشهدوست عزیزم به نظرم بچتو از الان توی این مسیر نندازبچه منم گریه میکرد شیر ...

مممنونم ولی بی‌خوابی آدمو داغون میکنه ..وقتی ندونی مشکل از کجاست ..هنوز دنیا نیومده اینجوریه🥺

اینقدر زود نیستچون اولش هست شاید هنوز شیرت کانل نیومدهشیر خودت بده بعدش یه دو تا پیمونه شیرخشک درست ...

دیدین شیر یهو جهش میکنه از بالای سینه میاد پاین؟ هنوز اونجوری نشده .فشار ک مردمشون چیزی بیرون نمیاد به سختی میاد بیرون 

اهااا پس شاید شیر من سیرش نمیکنه . البته وفتی تو بغلمه بعضی وقتا جس میکنم باد شکمش خارج میشه . پیپیش ...

زردی نداره؟ پسر من که تا وقتی زردیش پایین نیومد پی پیش سبز بود دیگه مرتب باید آروغ بگیری بیشتر نوزاد ها همینن نفخ زیاد دارن اما  اگه کولیک باشه یکی دو ساعت بی وقفه گریه می‌کنه خیلی بدجوری

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مممنونم ولی بی‌خوابی آدمو داغون میکنه ..وقتی ندونی مشکل از کجاست ..هنوز دنیا نیومده اینجوریه🥺

میگذره اینروزا 

باید کمک بگیری از کسی دوساعت مفید بخوابی

شیرتو بدوش بذار  یخچال قشنگ بچه رو بده دست ادم مطمئن بخواب خودت

شیرتم تو محیط طبیعی میتونی ۴ ساعت نگه داری یخچالم نذاشتی نذاشتی

منم رو بچم خیلی زیااااااد حساس بودم ولی اخر تسلیم شدم از خانوم برادرم کمک گرفتم و خیلی همه چی بهتر شد

دیدین شیر یهو جهش میکنه از بالای سینه میاد پاین؟ هنوز اونجوری نشده .فشار ک مردمشون چیزی بیرون نمیاد ...

اولش هست

بده کانل مک بزنه بعد شیرخشک بده 

هرجی بیشتر مک بزنه بهتره

خودتم سعی کن بیشتر بخوابی

قرص شیر افزا هم خوبه

اولش هستبده کانل مک بزنه بعد شیرخشک بده هرجی بیشتر مک بزنه بهترهخودتم سعی کن بیشتر بخوابیقرص شیر افز ...

قطرشو میخورم .شیر خشک بهش میدم ولی میترسم دیگ سینه خودمو نگیره

امروز باید ببرمش بدای چکاب زردی . خیای سخته .

نه بابا چه سختی یه دستگاه می تب سنج دیجیتالی میذارن رو پیشونی و بدن عدد زردی رو دستگاه نشون میده اما قبلن آزمایش خون می گرفتن به نظرم آزمایش خون دقیق تره اگه با دستگاه بود بچه ارو زیاد نپوشون که ممکنه با خطا بیشتر نشون بده

میگذره اینروزا باید کمک بگیری از کسی دوساعت مفید بخوابیشیرتو بدوش بذار یخچال قشنگ بچه رو بده دست اد ...

تا میزارمنش زمین از استرس لینکه بیدار نشه گریه کنه خوابم نمیبره میگم الان بیدار میشه..