2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پیگیری سهمیه شیر خشک، . همچنین، می‌توانید از طریق سامانه تیتک (سامانه توزیع اطلاعات دارویی و تجهیزات پزشکی) نیز اقدام به استعلام سهمیه شیر خشک کنید. در صورتی که با مشکلاتی در این زمینه مواجه شدید، می‌توانید با شماره تلفن ۴۶۱۳۹۷۰۲-۰۲۱ تماس بگیرید یا از طریق پیام‌رسان‌ها (بله و ایتا) به شماره ۰۹۰۵۴۹۴۳۹۵۰ شکایات خود را ارسال کنید. 

الحمدلله رب العالمین ...
کجا شکایت و پیگیری کنم ؟

از کجا یر خشک می گیری؟  از همونجا بپرس باید چیکار کنم؟

احتمالا ساعت و تاریخ دارن دوربین چک می کنند ببینند کی گرفته. بعد با کارت عابر بانکی که کشیده می تونند پیداش کنند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

از کجا یر خشک می گیری؟ از همونجا بپرس باید چیکار کنم؟احتمالا ساعت و تاریخ دارن دوربین چک می کنند بب ...

خب شاید اصلا از محله ما نگرفته باشه ، شاید اصلا تهران نبوده طرف 

🌱