2777
2789
عنوان

فکر کنم شوهرم روانیه

2128 بازدید | 38 پست

هر روز انقد باهام شوخی میکنه و گیر بهم میده که واقعا همش قهرم باهاش 

دیروز کامل قهر بودم و بعدش رفتیم هییت و آخر شب برگشتیم خونه ساعت ۱۲ شام و آوردم تو پزیرایی نشسته بودیم .هنوز قاشق اول و نخورده بودیم گفت چته آخه 

گفتم امروز انقد اذیتم کردی دست چپم درد میکنه سرم درد میکنه 

نذاشت جملم تموم شه 

بشقابش و پرت داد برنج ها ریخت رو سفره 

بعد قابلمه برنج و خالی کرد 

من تو شوک بودک فقط سریع ظرف خورشت و برداشتم که اون و نریزه کثیف کاری شه ..

یهو کل زیر سفره ای و کشید همه برنجا ریختن زمین 

یکی از ظرفام هزار تیکه شد 

من همچنان سکوت ، حتی گریه ام نکردم فقط تو شوک کارش بودم 

رفت جاروبرقی آورد ، جارو و پرت داد خداروشکر نشکست 

گفت جمع کن اینا رو 

من در سکوت کامل همه و جمع کردم سرامیک و دستمال کشیدم شامپو فرق زدم جایی که لکه شده بود 

از درون انقدر آروم بودم انکار اتفاقی نیوفتاده .این روزا خیلی عجیب شدم انگار شدم یه سنگ که هیچی از هم نمیتونه بپاشونش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همع و که جمع کردم اومدم اتاقی دیگه بخوابم اوکد سراغم گفت باید رو تخت بخوابی 

رفتم رو تخت 

یک ربع هم از کار زشتش نگذشته بود اومد چسبید بهم و گفت بابد آشتی کنی من عصابم از اینکه تو قهر باشی خورد میشه برا این ، اینکارو کردم 

معذرت میخوام زود باش بوسم کن بگو دوسم داری ..

عین بچه ها که کار بد میکنن و میان میگن بازم دوسم داری یا نه

از خودم خسته شدم چرا انقدر سنگ شدم من دلم میخواد گاهی از تهه دلم گریه کنم اما نمیشه از آروم بودن خود ...

عزیزم آروم باش ناراحت نباش🫂🌸اونجا که گفتی برنج ها را ریخت یه لحظه فیلم ملی و راه های نرفته اش توی ذهنم اومد🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عجب صبری داری دست بزن داره ؟برا چی جمع کردی خودش کور میشد تمیز میکرد من تو دعوا از شوهرم بدترم یبار ...

نه اصلا حتی نوک انگشتشم به من نمیخوره 

حرصش و سر غذا خالی کرد دیشب 

منم میخواستم خودش تمیز کنه اما دیدم جارو برقی و پرت کرد خودم رفتم تمیز کردم 

یه ربع بعدش اومد التماس که بیا آشتی ...

ظهرم از سرکار اومد خودش برنج دم کرده بود خورشت هم گرم کرده بود بیدارم کرد دیدم سفره انداخته بیا نهار بخور 

امروز دیگه به روش نیاوردم اما هنوزم نتونستم رفتارش و هضم کنم

آخه خیلی دوسم داره خیلب محبت میکنه همه نظر خوبه اما از اول زندگیمون تا حالا که ۴ ماه میشه این دومین ...

تجربه ثابت کرده مردا باید از زن بترسن اون اگه یه بشقاب میکنه تو دوتا بشکن ظرف براشکستن میزاشتی جارو رو پرت میکرد خراب میشد وقتی پول داد جارو نو خرید دفعه دیگه پرت نمیکنه وقتی اینکارارو میکنی میبخشی بی هیچ تنبیهی نتیجش تکرارشه الان تو چار ماه دوباره در اینده میشه ماهی ۴بار