2777
2789
من منظوری ندارم به شما یا کس دیگه ای.ولی نمیدونم چرا ما ایرانی ها همش مراسم غم داریم.خارجی ها کارناو ...

جشن هم داریم ولی خیلی کمتر

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه از امروز عزای اصلی اهل بیت شروع شده سرها ب نیزه رفتهحدتقل اگ تااخر محرمم نمیتونی تا هفتم امام ص ...

ولی فردا دیگه مراسمی نیست کلا تو مسجد ما

جشن هم داریم ولی خیلی کمتر

جشن های ایرانی چطور؟ چرا از یاد ها دارن میرن.

ما که عرب نیستیم.

اعراب بهمون حمله کردن کشتن تجاوز کردن و عقایدشونو پذیرفتیم. تاریخ رو یادمون شده متاسفانه. 

اخه تو نقویم امروز آخر بود و بعدش دیگه وفات نیست

گفتم ک امروز روز یازدهم یعنی شام غریبانشونه

تاهفدهم محرم صبرکن ک هفتم امام میشه

بخاطر احترام..ماه سنگینیه!

وگرنه اگ غنا نباشه گناه نکردی

گفتم ک امروز روز یازدهم یعنی شام غریبانشونهتاهفدهم محرم صبرکن ک هفتم امام میشهبخاطر احترام..ماه سنگی ...

ااخه گفتین هیئت ها تازه شروع میشه

فردا هم مراسم هستش؟ 

جشن های ایرانی چطور؟ چرا از یاد ها دارن میرن.ما که عرب نیستیم. اعراب بهمون حمله کردن کشتن تجاوز کرد ...

عید قدیر 

عید نوروز

ااخه گفتین هیئت ها تازه شروع میشهفردا هم مراسم هستش؟

نه عزیزم منظورم عزای اهل بیت و حضرت صاحب الزمانه ک بعدشهادت اباعبدالله و اسارت اهل بیتش بیشترشده .

بله خیلی جاها دهه دوم رو کامل مراسم میگیرن بعضیاهم ن

نه عزیزم منظورم عزای اهل بیت و حضرت صاحب الزمانه ک بعدشهادت اباعبدالله و اسارت اهل بیتش بیشترشده .بل ...

اهان ممنون

جشن های ایرانی چطور؟ چرا از یاد ها دارن میرن.ما که عرب نیستیم. اعراب بهمون حمله کردن کشتن تجاوز کرد ...

تو این کشتن و تجاوز پیامبر و ائمه مون هیچ نقش و حضوری نداشتن و اتفاقا مخالف این حمله بودن

همه جا ،همه اقوام ،همه نژادها بد هم هست خوب هم هست 

همه چیز رو به پای همه ننویسیم 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
من منظوری ندارم به شما یا کس دیگه ای.ولی نمیدونم چرا ما ایرانی ها همش مراسم غم داریم.خارجی ها کارناو ...

جشن نوروز 

عید فطر عید غدیر عید قربان سپندارمذگان تولد ائمه عروسی حضرت علی و حضرت زهرا مبعث و.....بگم یا کافیه؟

چرا فقط زوم میکنید رو یه چیزی تا یه حرفی زده باشید؟

وا همین یکم پیش جشن عید غدیر بود

ما خیلی جشن میگیریم که ، همه روزایی ک تولد اماماست جشن میگیریم شهادتشونم عزاداری، مساوی=مساوی

آها مگه ما اروپایی هستیم که ولنتاین رو جشن میگیرن؟

یا هالووین؟

چرا اونجا رگ غیرتتون باد نمیکنه؟