2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوابم ببره

38 بازدید | 3 پست

یه ماهه اینطوری شدم قبل چهار صبح خوابم نمیبره الان از ساعت دوازده تو تخت دارم غلط میخورم اخر کلافه شدم اومدم تو موبایل ، راهکاری بدین سریع خوابم ببره

اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤

قرص ملاتونینقرص منیزیمدیر میخوابی زود بیدار شو ، بعد خوابت گرفت نخواب تا ساعت خوابت تنظیم شه

مرسی عشقم

اکانت دست دو خواهر یکی متولد ۷۸ یکی متولد ۸۳ ، من سحرم از سال ۹۷ کاربر فعال نی نی سایت بودم شاید از دوستان قدیمی چند نفری منو یادشون باشه ولی بخاطر مشکلی که برام پیش اومد شاید بعضیا در جریان باشن یه سال نبودم و مشکلاتی برای کاربریم ایجاد شد پس تصمیم گرفتیم شروعی جدید داخل نی نی سایت داشته باشم ❤ همتون عشقای منید ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.