یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اینجور وقتا میرم دخترمو بغل می کنم بوسش می کنم میگم مامان تو کار اشتباهی نکردی خودشون میفهمن ساکت میشن
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یعنی کار اشتباهم کنه بازهم همینو میگی؟این که میشه یه بچه بی تربیت و لوس. ۴سال دیگه نمیتونی جمعش کنی
از شما نظر نخواستم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من اینجور وقتا میرم دخترمو بغل می کنم بوسش می کنم میگم مامان تو کار اشتباهی نکردی خودشون میفهمن ساکت ...
مثلا امشب موقع بازی شروع کرد بلند گریه کردن الکی.یعنی ادای گریه درآورد چون همبازیش توی بازی موبابل باخت.اصلا هم کاری با ما بزرگترا نداس ولی هممون یکم ترسیدیم .بعد همه شروع کردن این چه کاریه چوپان دروغگو میشی و ...
مثلا امشب موقع بازی شروع کرد بلند گریه کردن الکی.یعنی ادای گریه درآورد چون همبازیش توی بازی موبابل ب ...
برای بچه طبیعیه اینکار نذار بهش حس بد بدن
بیشتر حالت دعوا کردن اما با لحن آروم .یبارم طفلئ سر سفره گفت بیاین من خیلس خوب دوغ درست میکنم .سر سفره دوغ بازاری بود.یکی گق دوغ هس اون یکی گفت اینو بریز اونو نریز زوی زمین نریز نمیخوایم....اینقد گقتن بچه بغض کرد رفت تو خودش