2777
2789

دسته جمعی شروع میکنن سرزنش و مثلا توضیح اینکه این کار اشتباهه.خیلی اذیت شدم واقعا.نمیدونم چکار کنم نمیتونم قطع ارتباط کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور وقتا میرم دخترمو بغل می کنم بوسش می کنم میگم مامان تو کار اشتباهی نکردی خودشون میفهمن ساکت میشن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من اینجور وقتا میرم دخترمو بغل می کنم بوسش می کنم میگم مامان تو کار اشتباهی نکردی خودشون میفهمن ساکت ...

یعنی کار اشتباهم کنه بازهم همینو میگی؟

این که میشه یه بچه بی تربیت و لوس. ۴سال دیگه نمیتونی جمعش کنی

یعنی کار اشتباهم کنه بازهم همینو میگی؟این که میشه یه بچه بی تربیت و لوس. ۴سال دیگه نمیتونی جمعش کنی

از شما نظر نخواستم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
۴سال دیگه کتکتم زد مواد. کشید پسر اورد خونه. بگو مامان جان کار اشتباه نکردیعرضه تربیت نداری نیار. آف ...

@niniyar‍ 

عزیزم لطفا به وضعیت ایشون رسیدگی کنید

متاسفانه مادرشوهر منم اینجوری میکنه

امروز اومد جلو عمه شوهرم داشت کاری ک بچه ام کرد میگفت پاشدم بیام گفت بخدا نمیمونم چندبار بگم نکن اینجوری

خیلی ناراحت شدم چون عمه شوهرم حرف پخش میکنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

مال منم همینطور بعد دقیقا همون کارو بقیه نوه ها انجام بدن ی کار عادی و معمول هستش

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من اینجور وقتا میرم دخترمو بغل می کنم بوسش می کنم میگم مامان تو کار اشتباهی نکردی خودشون میفهمن ساکت ...

مثلا امشب موقع بازی شروع کرد بلند گریه کردن الکی.یعنی ادای گریه درآورد چون همبازیش توی بازی موبابل باخت.اصلا هم کاری با ما بزرگترا نداس ولی هممون یکم ترسیدیم .بعد همه شروع کردن این چه کاریه چوپان دروغگو میشی و ...

مثلا امشب موقع بازی شروع کرد بلند گریه کردن الکی.یعنی ادای گریه درآورد چون همبازیش توی بازی موبابل ب ...

برای بچه طبیعیه اینکار نذار بهش حس بد بدن

ببین توضیح می دن یا سرزنش؟

بیشتر حالت دعوا کردن اما با لحن آروم .یبارم طفلئ سر سفره گفت بیاین من خیلس خوب دوغ درست میکنم .سر سفره دوغ بازاری بود.یکی گق دوغ هس اون یکی گفت اینو بریز اونو نریز زوی زمین نریز نمیخوایم....اینقد گقتن بچه بغض کرد رفت تو خودش