2777
2789

خیلی دلم گرفته اولین بار که رفتم کربلا چشمم به گنبد افتاد دعا کردم ولی انگار نه انگار نمیدونم چطور باید نجات پیدا کنیم از مصیبتی که هرروز داره عذابمون میده مادرم شب و روز دعا میکنه ولی بازم تاثیری نداشته افسرده شدم از این غم نمیدونم دیگه به کی پناه ببرم چیکار کنم قلبم داره میترکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسین مراجع زیاد داره.ایشالله نوبت منو توهم برسه💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

منم نمیدونم خیلی حس بدیه انگار ازمون ناامید شده انقدر که هرکس و ناکسی میان از این روزا سواستفاده میکنن ولی خب از یه طرف میگم گناه ما چیه فقط امیدوارم همچی بهتر شه😭

خودت باش مثل بقیه هست

اذیت امام حسین نکن . 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

حاجتت چیه ؟

ترک گناه کن.نماز اول وقت بخون.هربار با سجده گریه کنو با خدا دردودل کن.واسه امام حسین نامه ینویس

ان شاء الله ب حاجتت میرسی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S