2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت انابل

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شب خماری بکشه بگو حیف تو بخای با انابل باشی

بعضی مردا سردن 

شوهر من یه تیکه یخ کلا رابطه براش بی اهمیت ترین چیزه 

اگر منم نگم تا ۲ماهم جلو نمیاد احساست اینجور مردا کمم هست

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

وای ففط کامنتا🤣🤣🤣دمتون گرم کلی تیکه یاد گرفتم😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خانم ها داغونم همش اسم می‌ذاره روم کاشکی هیچ وقت بدنیا نمیومدم قلبم داره میپوکه از هر چی مرد هست متنفرم

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
میدونم ربطی به این تاپیک ندارهولی من از کاربری شما و کامنت هاتون خیلی انرژی خوبی میگیرم😍😍😍منو یاد ...

فدااای محبتت❣️❣️❣️

چقدر خوشحالم دوستای مهربونم مثل شما دارم😚😚😚😚♥️♥️♥️♥️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هر چي بيشتر خودتو ناراحت نشون بدي ، اونم بيشتر اذيتت ميكنه ، نقطه ضعف دادي دستش ، بهش بگو همين كه اين حرفو ميزني و بي ادبي ميكني خودت خودتو معرفي ميكني لازم نيست من بخام كاري كنم . 

خب شما هم جوابشو بده جلو بقیه که ضایع شهکم سن و ساله؟

نه خواهر ۳۹سالش هست تو خونه خوبه بیرون محل بهم نمیده

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم