دلم گرفته شوهرم همش تظاهر میکنه دوستم داره ولی وقتی تو جمع فامیل یا اقوامش هستیم میرم نزدیکش ازم دوری میکنه انگار دوست نداره کنار من باشه بهم امروز گفت شکل انابل هستی حتی بچه هام هم یاد گرفتن ازش غمگین ترینم
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم ها داغونم همش اسم میذاره روم کاشکی هیچ وقت بدنیا نمیومدم قلبم داره میپوکه از هر چی مرد هست متنفرم
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
میدونم ربطی به این تاپیک ندارهولی من از کاربری شما و کامنت هاتون خیلی انرژی خوبی میگیرم😍😍😍منو یاد ...
فدااای محبتت❣️❣️❣️
چقدر خوشحالم دوستای مهربونم مثل شما دارم😚😚😚😚♥️♥️♥️♥️
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب شما هم جوابشو بده جلو بقیه که ضایع شهکم سن و ساله؟
نه خواهر ۳۹سالش هست تو خونه خوبه بیرون محل بهم نمیده