2777
2789
عنوان

دخترم تهدید به قتلم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5491 بازدید | 93 پست
درمان نداره با قرص کنترل می شه

دارو فقط برای کنترل اضطراب و افسردگی ناشی از این اختلاله، رو خود اختلال تاثیری نداره

فقط روان‌تحلیل‌گر می‌تونه کمک کنه با تمرکز روی تروماهای کودکی

درمان نمیشه ولی بهتر میشه، من ویدیو دیدم درباره کسایی که این مشکلو داشتن ولی زندگی‌ می‌کردن باهاش و مشکل حادی نداشتن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یکی از دکتراش که پرسیدم اینو گفت

بچه ای که تهدید به مرگ میکنه اختلالاتش خیلی جدی تر از ایناست

احتمال توهم هم هست

کاش جدی تر بگیرید و به یک دکتر دو دکتر بسنده نکنید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بچه ای که تهدید به مرگ میکنه اختلالاتش خیلی جدی تر از ایناستاحتمال توهم هم هستکاش جدی تر بگیرید و به ...

بیشتر دکترای معروفو رفتیم 

اینجا یکی بهم معرفی کرد تهران 

با شوهرم صحبت می کنم پیش اونم بریم 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

بیشتر دکترای معروفو رفتیم اینجا یکی بهم معرفی کرد تهران با شوهرم صحبت می کنم پیش اونم بریم

بعد همه دکترا یک نظر واحد داشتن؟ هیچ کدوم نگفتن بستریش کنید؟بهشون گفتین تهدیدتون کرده؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بعد همه دکترا یک نظر واحد داشتن؟ هیچ کدوم نگفتن بستریش کنید؟بهشون گفتین تهدیدتون کرده؟

چندتا گفتن بستری بشه ولی شوهرم مخالفه خودمم مرددم

سلام عزیزم برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا 

گوگل بزنی میاره،عضو کانالش بشو  دوره ی اعصاب و روان داره دوره شو تهیه کن ان شاء الله مشکلت حل میشه به اذن خدا 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

میتونی مشاوره هم بگیری از اساتیدش

استارتر چون گفتی تاپیکهای قبلم را بخونید، خوندم، چرا نمی ذارید دخترتون با فامیل ارتباط داشته باشه؟ مشکلات شما با فامیل ربطی به دخترتون نداره، دخترتون زندانی نیست و شما زندانبان نیستید که برای اینکار جلوش را میگیرید.

دلیل دیگه ای داره که اجازه نمیدید؟

استارتر چون گفتی تاپیکهای قبلم را بخونید، خوندم، چرا نمی ذارید دخترتون با فامیل ارتباط داشته باشه؟ م ...

خودش نشست گریه کرد بریم خونه فلانی 

تا خواستیم حاضر بشیم عصبانی شد