2777
2789

همه باهم دستا روی سینه به نشانه ارادت :

نفری یه بار این سلام رو بگید

امشب هزاران هزار سلام بدیم به ارباب بی کفنمون

شام غریبان امام حسینو همه جا میشه گرفت

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

آبجیا هرکی پست منو میبینه دعا کنه آشتی کنیم امشب یا حداکثر فرداشب 

من میدونم که خدا میتونه پس لطفا  بخواید شاید دعای شما درحقم مستجاب شد😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻 الهی خدا هزار برابر به خودتون بده 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو به خدا برای من و عاقبت به خیریم دعا کنید

برای ازدواجم دعا کنید که ازدواج خوب و عاشقانه نصیبم شه

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

شما رو به خدا برای من و عاقبت به خیریم دعا کنیدبرای ازدواجم دعا کنید که ازدواج خوب و عاشقانه نصیبم ش ...

عزیزدلم ان شاالله حاجات دنیاییت براورده بخیر بشه 

برای قیام قایم هم دعا کنید ایشون بیان همه چی خوب میشه ❤️

عزیزدلم ان شاالله حاجات دنیاییت براورده بخیر بشه برای قیام قایم هم دعا کنید ایشون بیان همه چی خوب می ...

ممنونم انشاءالله 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ