2777
2789

توی تاپیک قبلی توضیح دادم کامل چیشده حالا یه کم توضیح‌ میدم خواهرم و مادرشوهرش سر جنسیت بچه خواهرم دعوا کردن و شوهرشم طرف مادر شو گرفته و خواهرم رو فرستاده خونه ی ما آره دیگه ما اینا رو برای بابا گفتیم بابام هم به شوهرش زنگ زد و گفت من به دخترم نازک تر از گل نگفتم که تو هی اشک شو در بیاری اگه حرف مارو باور نداری حداقل برو یه سرچ کن ببین تعیین جنسیت بچه با مرده نه زن ماهم نمیگیم طرف مادرتو نگیر درسته اون بزرگ تره احترامش واجبه ولی دختر منم زن تو هست شریک زندگیته نباید باهاش اینطوری حرف بزنی اگه یه وقت دخترم خواست طلاق بگیره ما پشت‌شیم ولی تصمیم با خودشه 

بعدش شوهر خواهرم زنگ زد بهش گفت بیا خونه من از کارم پشیمونم خواهرم هم گفت باید فکرا‌مو بکنم و تصمیم بگیرم بنظرتون چیکار کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات چ حرکت بجایی زده دمش گرم . 

با گل و شیرینی بیاد خواهرتو ببره و جلو همه بگه دخترمو میزارم رو چشام برامم مهم نیست خدا بهم پسر بده در اینده یا نه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
هنوزم از این موجودات هستن خدایا توبه

واقعا خیلی مسخرست من خودم برادر ندارم و زن‌عمو‌م همیشه به بابام تیکه میندازه که تو پسر نداری نسلت ادامه پیدا نمیکنه و فلان جالبش اینجاست که بابام به یه ورشم نیست😂

چه پدر خوبی شماها از اینجور پدرهای حامی دارید که میگید پدر. و مادر زدن تو سرت هیجی نگو خوشبحال شماها. پدرو مادر من هیچوقت جلوی خونواده شوهرم ازم حمایت نکردن حتی با اینکه اونا ناراحتم میکردن باهاشون مینشستن نهار و شام میخوردن حرف میزدن تا این حد احساسات من برای خونوادم مهم نبود و نیست الان  هم به زور جدا شدم خونوادم نمیزاشتن . اصلا یکبار نشد مادرم یا پدرم به شوهرم یا خونوادش چیزی بگن ‌ فقط میگن ایراد نداره تو گذشت کن . بخدا پدرا و مادرای خوبی دارید