2777
2789

سلام عزیزان؛

امشب، شب غریبیه... شب شام غریبان، شب داغدار شدن دختر امیرالمؤمنین، حضرت زینب کبری (س)؛💔📿

بیایید همدل بشیم و ختم صلواتی هدیه کنیم به روح مظلوم امام حسین (ع) و غربت حضرت زینب (س).

🔹 نیت: هدیه به حضرت زینب (س) در شام غریبان

🔹 ذکر: «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»

🔹 هدف: ۱۴,۰۰۰ صلوات (یا هر تعداد که مد نظرت هست)

هرکس هر تعدادی صلوات می‌خونه، لطفاً اعلام کنه تا جمع بزنیم 💫

اجرتون با صاحب این شب مظلوم، ان‌شاءالله...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم  ۱۰۰ تا میفرستم فعلا بیشتر نمیگم به گردنم نمونه

آبجیا هرکی پست منو میبینه دعا کنه آشتی کنیم امشب یا حداکثر فرداشب 

من میدونم که خدا میتونه پس لطفا  بخواید شاید دعای شما درحقم مستجاب شد😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻 الهی خدا هزار برابر به خودتون بده 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من امشب 500تا میگم خیلی حالم بده برای حا جتم و ارامشم دعا کنید💔😭

نذرت قبول باشه عزیزم انشاالله حاجتت به زودی زود برآورده میشه و همه سختی های که داری حل میشه 🌹

گلم ۱۰۰ تا میفرستم فعلا بیشتر نمیگم به گردنم نمونهآبجیا هرکی پست منو میبینه دعا کنه آشتی کنیم امشب ...

ایشالا عزیزم ایشالا به زودی مشکلت حل میشه مطمعنم 🌼❤️

شمام برای من دعا کن💔😭

چشم آبجی الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏🏻🌼🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ایشالا عزیزم ایشالا به زودی مشکلت حل میشه مطمعنم 🌼❤️

مرسی آبجی 🥲