2777
2789
عنوان

این فامیلا چرا انقد حسووودن

177 بازدید | 16 پست

وقتی ازدواج کردم بخاطر شرایط مالی شوهرم

یکسال اول زندگی مستاجر بودیم(پارسال)  یه سریا میپرسیدن مستاجرین! ماهی چقد و فلان!!!

الان ک خونه دار شدیم این یه سریا حتی تبریک هم نگفتن😟خدایی نگفتنا 

بعد من مجردیم همیشه اخرین مدل ایفون رو داشتم ۱۳ پرومکس بود اونموقع 

ک ب دلایلی مجبور شدم تو زندگی بفروشمش و ایفون ۱۳ نرمال بخرم خلاصه همههه میگفتن عه گوشی بزررررگت کوووو

با طعنه

الان ک باز پرومکس کرفتم هیچکییییی نگفت عه باز گوشیت گنده شد😟

و خیلیی چیزای دیگ هم هست 

البته ادمای باشعورم دورم زیاده ک هم قضول نبودن هم خدایی تبریک گفتن و مجبت داشتن ولی خب ادمای فضول بیشتررررن

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

فامیلن دیگه تحمل ندارن

اخه خودم اصن اینجو نیستم برعکس دوس ذارم پزشون بدم🙂‍↔️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه واسه فامیل زندگی میکنی؟

نه  ولی خب دوس دارم یه روزی ب خودشون بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زودی زمزمه ها شروع میشه بچه چرا نمیارن ، وای نکنه مشکلی دارن و فلان .

خودم این چیزارو گذروندم .

راستی عزیزم خونتون مبارک باشه . انشاءالله هرروزش با عشق توش زندگی کنید .🌹

لعنت بر چشم بد خواهر منم سر همین چشم‌زدند و دور از جون‌ شما و فوت کرد الهی من قربون اون چشاش بشم

ای وای خدا رحمتش کنه🥹منم خیلی اعتقاد دارم و همش اسفند میزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره داریم همچین موجودات ذات خرابی،،دوست دارن فقط بدبخت باشی و از خودشون پایینتر،،دقیقا منم بارها این ...

من خودم همبشه دوس دارم بقیه پولدارباشن باهاشون پز بدم🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زودی زمزمه ها شروع میشه بچه چرا نمیارن ، وای نکنه مشکلی دارن و فلان .خودم این چیزارو گذروندم .راس ...

فدات شم عزیزم  با پول مامانم خریدم تو تاپیکام هست صد سال با پول کار شوهرم نمیتونستیم خونه بخربم

اوووه ۹ماه از زندگیمون میرفت تو دعوا خاهرش گفت(( نازایی تا الان بچه دارم نشدی)))😣😣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راضی بودی برای آرامش دل بچش دعا کن عزیزم ممنونم

عزیزم حتما دعا میکنم انشالله هرچی خوشی سهم مادرش بود و عمرش ب دنیا نبود،،،  واسه خودش بیاد❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40