سلام وقت همگی بخیر
من چند تا تایپک از قبل دارم که توشون از مشکلات ازدواجم گفتم .
اگر خواستین توی سوالا جزئیات رو میگم ولی فقط میخواستم چند تا نصیحت راجع به ازدواج بهتون بکنم
۱. خانواده بسیار مهمه لطفا بینین آیا طرفتون اصالت داره و آیا احترام کافی بهتون گذاشته میشه یا نه
۲. هر نشونه ای تو دوران آشنایی یا دوستی رو جدی بگیرین نگین حالا درست میشه یا شاید من دارم اشتباه میکنم اصلا اشتباه نمیکنین
۳. روی چیز نسیه ای زندگیتون رو نبندین روی قول و قرار و وعده زندگیتون رو نبندین که هیچی بهتون نمیماسه حالا هر چی میخاد باشه از خرید چیزی تا عوض کردن شغل تا مهاجرت و خلاصه هر قول و وعده ای .
۴. خساست رو بسیار جدی بگیرین پیر میشین قبل ازدواج چندین بار محکش بزنین مثلا بگین گیر کردم جایی ببینین حاضره پول بده بهتون یا نه . مناسب ها براتون مهم باشه
۵. خونه و زندگی و سطح بهداشت خانوادش و خونشون براتون مهم باشه از خانواده ای که تو ظرفش سوسک مرده پیدا میشه توقع هیچی نباید داشت!!
۶. از مرد وراج و زبون دراز که شما چاره زبونشو نمیکنین دوری کنین
۷. حمایت در دوران پریودی و رفتارش رو خیلی جدی بگیرین اگر حمایت نکرد ینی احتمال زیاد حمایت گر نبست
۸. گول تله های ذهنی نخورین که ایوای ازدواج نکردم جالا چی میشه هیچی نمیشه تا پیدا شدن کیس ایده التون صبر کنین نشدم به درک بخدا حیف عزت نفستون هست .
۹. در کل با آدم های آروم آرامش حیلی خیلی بیشتری دارین
۱۰. اگه حس کردین دارین نقش مادر رو بازی میکنین ۴ تا پا قرض بگیرین و فرار کنین
۱۱. حتما باهاش خرید خونه برین تا دست به خرج بودن و میزان مسئولیت پذیری و کمک کردنش رو ببینین
۱۲. ترجیحا با شغل آزادی که از صب تا شب گیره ازدواج نکنین مگه خیلی درآمدش خوب باشه یا وقت کافی بتونه بذاره
و در آخر همسر من تمام این ویژگی های بدو داره یک جا البته ویژگی های خوبی هم داره ولی دیگه دوسش ندارم من دختر خوبی بودم💔
برام دعا کنین به حق این شبهای عزیزم 🤲🤲🙏🙏
ممنون 🌹🌹