2777
2789

سلام وقت همگی بخیر 

من چند تا تایپک از قبل دارم که توشون از مشکلات ازدواجم گفتم .

اگر خواستین توی سوالا جزئیات رو میگم ولی فقط میخواستم چند تا نصیحت راجع به ازدواج بهتون بکنم 

۱. خانواده بسیار مهمه لطفا بینین آیا طرفتون اصالت داره و آیا احترام کافی بهتون گذاشته میشه یا نه 

۲‌. هر نشونه ای تو دوران آشنایی یا دوستی رو جدی بگیرین نگین حالا درست میشه یا شاید من دارم اشتباه میکنم اصلا اشتباه نمیکنین 

۳‌. روی چیز نسیه ای زندگیتون رو نبندین روی قول و قرار و وعده زندگیتون رو نبندین که هیچی بهتون نمیماسه حالا هر چی میخاد باشه از خرید چیزی تا عوض کردن شغل تا مهاجرت و خلاصه هر قول و وعده ای .

۴‌. خساست رو بسیار جدی بگیرین پیر میشین قبل ازدواج چندین بار محکش بزنین مثلا بگین گیر کردم جایی ببینین حاضره پول بده بهتون یا نه . مناسب ها براتون مهم باشه

۵‌‌. خونه و زندگی و سطح بهداشت خانوادش و خونشون براتون مهم باشه از خانواده ای که تو ظرفش سوسک مرده پیدا میشه توقع هیچی نباید داشت!!

۶‌. از مرد وراج و زبون دراز که شما چاره زبونشو نمیکنین دوری کنین 

۷‌. حمایت در دوران پریودی و رفتارش رو خیلی جدی بگیرین اگر حمایت نکرد ینی احتمال زیاد حمایت گر نبست 

۸. گول تله های ذهنی نخورین که ایوای ازدواج نکردم جالا چی میشه هیچی نمیشه تا پیدا شدن کیس ایده التون صبر کنین نشدم به درک بخدا حیف عزت نفستون هست ‌.

۹. در کل با آدم های آروم آرامش حیلی خیلی بیشتری دارین 

۱۰. اگه حس کردین دارین نقش مادر رو بازی میکنین ۴ تا پا قرض بگیرین و فرار کنین

۱۱. حتما باهاش خرید خونه برین تا دست به خرج بودن و میزان مسئولیت پذیری و کمک کردنش رو ببینین 

۱۲. ترجیحا با شغل آزادی که از صب تا شب گیره ازدواج نکنین مگه خیلی درآمدش خوب باشه یا وقت کافی بتونه بذاره

و در آخر همسر من تمام این ویژگی های بدو داره یک جا البته ویژگی های خوبی هم داره ولی دیگه دوسش ندارم من دختر خوبی بودم💔

برام دعا کنین به حق این شبهای عزیزم 🤲🤲🙏🙏

ممنون 🌹🌹

عالی گفتی

امیدوارم مشکلاتت حل بشه و خوشبخت باشی ❤️🌿🫂🫂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!