2777
2789
عنوان

دلتنگی برای پدرم

110 بازدید | 14 پست

من چند روزه پدرم رو از دست دادم از غم و غصه و دلتنگی دارم دیوونه میشم، شما که تجربه کردید چطور تونستید با این درد کنار بیاین و آرامش بگیرید؟ 

جان و جهان من تویی   

روحشون شاد

با گذر زمان

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحظه ای آرامش ندارم

حق داری سخته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

با اینکه دو ماه بود بیمار بود و انتظار رفتنش رو داشتیم ولی برام قابل قبول نیست

😢🖤

هیچ جور درست نمیشه و فقط یاد میگیری باهاش چطور زندگی کنی. بهتره بهش زمان بدی تا شش ماه این حالت طبیع ...

قرار بود این دو ماه انتقال جنین داشته باشم که افتاد ماه دیگه، با این روحیه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

جان و جهان من تویی   
دنیا دیگه تو نظرم ارزشی نداره

تا چند ماه اینطور هستی کمتراز سه ناه.الان فکر میکنی هیچ وقت به حالت عادی برنمیگردی فکر میکتی همه چیز تموم شده.ولی چندماه دیگه کم کم به زندگی برمیگردی و زندگی واست مهم میشه من تجربه کردم 

میفهمم یادش گرامی. خیلی سخته ولی خدا توانشو به آدم میده

امیدوارم ولی بین همه خانواده من از همه بی قرارترم شایدم به خاطر هورمون‌هایی هست که این مدت به خاطر آی وی اف گرفتم 

جان و جهان من تویی   

عزیزم خیلی متاسفم و تسلیت میگم.

من این غم بزرگ رو ۴ سال و نیم پیش تجربه کردم و باید بگم هنووز قلبم از نبودن پدرم فشرده‌اس.

هیچ زمانی نمیشه گفت که کی بهتر میشه حالت فقط یهو می‌بینی مجبور شدی که باهاش کنار بیای

برای من دوره سوگ خیلی طول کشید و در نهایت با کمک دکتر و مصرف دارو بعد یک سال تونستم آرومتر بشم. تجربه من اینه که هرچی در موردش کمتر صحبت کنی و کمتر در جمع خانواده باشی و سر مزار نری سخت‌تر و دیرتر میگذره چون فاز انکار سوگ طولانی‌تر میشه برات، پس در مورد خاطراتت صحبت کن بنویس و از احساسی که داری با آدم‌های نزدیکت صحبت کن. طولانی شدن فاز انکار و صحبت نکردن در موردش برای من اتفاق افتاد و بعد یک سال این سوگ به افسردگی عمیقی تبدیل شد که با کمک دارو که یکسال مصرف کردم درمان شدم. اگر می‌بینی بعد چند ماه هنوز مثل همون روز اولی و حتی بدتر (من برای سالگرد خیلی حالم بدتر بود) حتما از مشاوره و دکتر کمک بگیر.

امیدوارم بتونی با این غم کنار بیای عزیزم و یاد بگیری چطوری با این غم به زندگی کردن ادامه بدی🖤

کتاب "عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست" شاید به درک حال و احوالت بتونه بهت کمک کنه.

عزیزم خیلی متاسفم و تسلیت میگم.من این غم بزرگ رو ۴ سال و نیم پیش تجربه کردم و باید بگم هنووز قلبم از ...

ممنونم عزیزم، روزگار که بهم خیلی سخت میگذره، بعد چهلم حالم به شدت بدتر شد،پدرم آدم خیلی مظلوم و مهربونی بود، حتی یه خاطره بد ازش ندارم،هنوزم تو فاز انکار هستم،قرار بود خرداد انتقال بدم ولی به خاطر شرایط روحیم بیشتر از دو ماه عقب افتاد، الان روز 5 انتقال هستم و محتاج نگاه خدا، پدرم همیشه دوست داشت بچه منو ببینه همین موضوع بهم امید میده. ایمان دارم خدا کمکم میکنه، شما هم حتما برام دعا کنید عزیزم 

جان و جهان من تویی