2777
2789

دوستان من از تلگرام کلا رفته بودم با اکانت آجیم بود و نمیخاستم بعدش شناخته بشم و فقط میخاستم نکته های مشاوره ای خفنشو بشنوم و همه میگن تو از خاهرت قشنگ تری فقط اون چشاش رنگیه من مشکی این پیامم به پسره

...

نمیدونم گفتن این حرف درسته یا نه اما واسم دیگه هیچی مهم نیست چون از تایمی که رفتم تا الان مدام چکت میکنم و میدونی تو دهنم نمیاد اما انگار دوست دارم اما حق میدم بهت که از من متنفر باشی منم از خودم متنفرم پس باهم نقطه مشترک داریم

ببین اونی که تو دیدی خاهرمه ۲۷سالشه و من از اونجایی که با اکانت دوم اون تو تل بودم نمیتونسم حذفش کنم چون آک اون بود از طرفی تاپیت چش رنگی بود و خب من چش رنگی نبودم...

آجیم گفت برو بهش بگو وقتی دوسش داری واسش مهم نیست ولی این دروغ درست نیست اما من نمیتونسم چون خودم از دروغ متنفرم و نمیخاستمم از دستت بدم چون بازیگری بلد نیستی اما من اشتباه کردم و معذرت میخام باید بهت میگفتم همون اول:)الانم حق داری عصبانی باشی بلاکم کنی اصلا هرچی فقط ببخشید 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.