2777
2789
حالم ازش بهم میخوره چه دوست داشتنی از خدامه هیچ جا نبینمش از طرف من اره خیلی عمیق بود اوایلش انگار ب ...

چند سالته الان؟

من الان احساس خلع دارم

ن جسمی خوبم ن روحی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش داشتی؟دوست داشت؟چرا ناراحت نشدی؟

داشتم

اونم داشت 

عقل معاش نداشت پنهان کار و دردغگو بود همش شغل عوض میکرد تکلیفش با خودش معلوم نبود 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چرا گفتی؟دوسش داشتی؟سخت نبود؟

فشار درس و کنکور سرم بود اونم 24ساعت دور کاراش بود کم وقت می‌ذاشت تنها کاری که می‌تونستم انجام بدم همین بود ولی بازم آروم نشدم هنوزم دوسش دارم شبا تا ویساشو گوش نکنم آروم نمیشم نمی‌دونم چ مرضی داشتم که اون شب کلی بش حرف زدم🥺🥲

..

فشار درس و کنکور سرم بود اونم 24ساعت دور کاراش بود کم وقت می‌ذاشت تنها کاری که می‌تونستم انجام بدم ه ...

منم دارم از دوریش پر پر میشم دلم صداشو میخاد بشنوم ولی ویسی ازش ندارم😭

الان بهتری؟بهش فک نمیکنی؟

خوبم 

گاهی فکر مبکنم به هرحال ۷سال از زندگیمو بهش اختصاص دادم و نمیتونم پاک کنم از ذهنم خاطرات رو 

ولی نسبت بهش عشق یا حسرت ندارم به چشم تجربه بهش نگاه مبکنم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خوبم گاهی فکر مبکنم به هرحال ۷سال از زندگیمو بهش اختصاص دادم و نمیتونم پاک کنم از ذهنم خاطرات رو ولی ...

چندسالگی باهاش اشنا شدی

الان چندسالته؟

من خیلی میترسم از اینده بدون اون