2777
2789
عنوان

خانومای متاهل چه ویژگی‌ای توی همسرتون هست که دوست داشتین نباشه👀

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول متوجه بودین که اینجوریه؟

نه البته خیلی کوچولو بودم عشق و عاشقی بهم غلبه کرده بود😅

دو سال دوست بودیم اصلا به چشمم نیومده بود

شایدم اومده بود و اون موقع برام مهم نبود

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

چه عجیب چرا؟ اضطراب اجتماعی نداره؟

ن اضطراب اجتماعی نداره،اینجور جاها براش چرت و بی معنیه..کلا قدیمی فکر میکنه...اینم بگم اخلاقای خوب نظیر محبت و...داره دوسمم داره خیلی اما خب اون ورژنی که من تو ذهنم از همسر آیندم داشتم  متاسفانه محقق نشد..🙂💔

ن اضطراب اجتماعی نداره،اینجور جاها براش چرت و بی معنیه..کلا قدیمی فکر میکنه...اینم بگم اخلاقای خوب ن ...

😂حس میکنم همسرت بانمکه بعضی کاراش 

منم یه خواستگار دارم که ظاهرش کاملا امروزیه ولی اونم اصلا از کافه و رستوران خوشش نمیاد برعکس من که عاشق این فضاهام 

😂حس میکنم همسرت بانمکه بعضی کاراش منم یه خواستگار دارم که ظاهرش کاملا امروزیه ولی اونم اصلا از کافه ...

اصلا هم بانمک نیس..از مانتو جلو باز،موهارو زیاد بیرون نزار،رژ قرمز و پرنگ ممنوع،لباس خریدن کم،زودجوش میاره و...اینا اصلا بانمکی نیس

اصلا هم بانمک نیس..از مانتو جلو باز،موهارو زیاد بیرون نزار،رژ قرمز و پرنگ ممنوع،لباس خریدن کم،زودجوش ...

اووووه اینا دیگه روی اعصاب آدمه

من پدرم اینجوریه دلم نمیخوام همسرمم بابای دومم باشه 

دقیقا پدر دومه‌...ن صرفا همسروار بخاد رفتاربکنه..من خودم شعور دارم میتونم براخودم تصمیم بگیرم

میفهممت واقعا 

اتفاقا من همینجا تاپیک زدم در مورد این گیرای پدرم دیگه حالا شوهرمم اینجوری بشه نفسم و بال و پرم کلا قطع میشه 

تقصیر تو نیست خواهر جون نمی‌دونم ریشه این غیرت و تعصبای الکی کی از سر خانوما برداشته میشه😔😔