2777
2789
عنوان

با دختر عموم دعوا شد

394 بازدید | 19 پست

بچها دختر عموم حرف یکی که بدمو گفته بود آوردش خبر 

گفت کلی بهت توهین کرد فلان کرد با جزئیات کامل بهم توضیح داد بعد من  اون خانمو امروز دیدم محلش نکردم 

بهم گفتن چرا سلام نگفتی گفتم پشتم گفته فلان 

معلومه اون طرف فهمیده  زنگ زده به دختر عموم فوقش داده که تو چرا رفتی،گفتی 

خب نمیتونستم واکنش نشون ندم دوباره با طرف خوب باشم

دختر عموم پیام داد داد فریاد چرا گفتی 

گفتم خودت چرا حرف خبر اوردی جا این کارا بهش میگفتی حرفمو نزنه حتما بله بلع گفتی که اون اونقدر بدمو گفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان منو مقصر میدونه یعنی من نباید به اون می‌فهموندم که خبر رسیده بهم

خب بهش بگو الان فهمیدی که من اینطور آدمی نیستم که واکنش نشون ندهم و تو رو با طرف خوب باشم پشت سرش ازش ناراحت باشم.از این به بعد هم جایی دیدی حرفم رو می زنن به عنوان دخترعموم ازم دفاع کن

خب بهش بگو الان فهمیدی که من اینطور آدمی نیستم که واکنش نشون ندهم و تو رو با طرف خوب باشم پشت سرش از ...

گفتم دیگه نگو بهم به جاش ازم طرفداری کن گفت نمیدونستم خبر میبری  بهم گفت بی ذات بی شخصیت بلاک ممنون کرد 

تو خبر میاری من بیرون شخصیتم

گفتم دیگه نگو بهم به جاش ازم طرفداری کن گفت نمیدونستم خبر میبری بهم گفت بی ذات بی شخصیت بلاک ممنون ...

خیلی باهم صمیمی بودین و هر روز همو می دیدید که الان که نیست ناراحت بشی

خیلی باهم صمیمی بودین و هر روز همو می دیدید که الان که نیست ناراحت بشی

نه اصلا از این که نیست ناراحت نیستم 

خیلی بد جنسه از  این که شاید من مقصرم عذاب وجدان گرفتم میگم یعنی من نباید میگفتم 

همه میگن تو مقصر نیستی اون که پشتت گفت و اون مه خبر اورد مقصره

نه اصلا از این که نیست ناراحت نیستم خیلی بد جنسه از این که شاید من مقصرم عذاب وجدان گرفتم میگم یعنی ...

مقصر به نظرم واژه درستی نیست مگه قتل کردین 

صرفا تفاوت دیدگاه دوتا آدمه.به نظرم دخترعمه اتون هنوز پخته نشده.