من مسیر زندگیم و اطرافیانم یه جوری بوده هیچ نقطه مثبتی تو زندگیم نداشتم همش شرارت و رفیق بازی و بیراهه فقط دهه محرم برا امام حسین کوتاهی نکردم همیشه هم نتیجشو دیدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ب نظرتون این درسته؟من قضاوت نمیکنم ولی کلا برام سواله چون من خیلیا رو میشناسم مثل شما هستن اگ اعت ...
تا جایی که میتونستم تغییر دادم کسی که اینجوری بزرگ شده تغییر 180 درجه خیلی سخته وقتی تو محله ای بزرگ بشی که افتخار بچه محلات زندان و حبس باشه هر کی خط و خال بیشتری داره محبوب تره وقتی تو محله ای که بزرگترین افتخار بچه های 15 16 ساله اینه که برن دعوا و یکی با کارد بزنن دیگه دکتر و مهندس از این جماعت بیرون نمیاد یه مستندی هست بنام خون مردگی حکایت محله های جنوب شیراز هست اینو برو ببین تا بفهمی چی میگم