2777
2789
عنوان

سر مهریه داره همه چی بهم میخوره😔

4658 بازدید | 154 پست

خواستگاری دارم که دوساله باهمیم اون اراک زندگی میکنه و من تهران اون ۲۷سالشه ومن ۲۵ اون مهندس نفت شرکت نفت هست و من دانشجوام بدون شغل بابام شرطش این بود که کارشو بیاره تهران اونم قبول کرد گفت باشه کارمو از اهواز میارم تهران بعد حالا مامانم میگه ۳۷۰ تا سکه مهریه باید باشه با حق طلاق گفتم مامانم نمیده

خود پسره گفته کارمو میارم تهران و فقط ۱۴ تاسکه مهریه میذارم بدون هیچ حقی بابامم میگه نه مهریه مهم نیست حق طلاق مهمه اونم قبول نمیکنه میگه من بخاطرت دارم کارمو میارم تهران توام خانوادتو راضی کن بااین شرایط من

الان من موندم چیکارکنم خیلیم دوسش دارم اخه سر مهریه همه چی بهم بخوره؟😔

بنظرتون چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهری برادری بزرگتری نداری راجع بهش حرف بزنن والا نهریه بالای ۱۴ تا که دیگه میگن باید کلی پول بدن خانواده عروس

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خواهری برادری بزرگتری نداری راجع بهش حرف بزنن والا نهریه بالای ۱۴ تا که دیگه میگن باید کلی پول بدن خ ...

بالای ۱۴ تا مالیات داره سنگین

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اشتباه نکن 

خیلی کمه ۱۴ تا 

حرف مامانت معقوله ۳۰۰ سکه 

ببین سکه و مهریه فقط برای تضمین زندگی نیست 

چون هیچ چیزی زندگی رو تضمین نمیکنه 

ولی تو الان تجربه نداری 

خدایی نکرده فردا شوهرت نامرد از آب در اومد خیانت کرد دستت ب چیزی بند باشه 

نه که اون بره کیف کنه و طلاقت بده تو رو هم با ده تا سکه بگه به سلامت 

درسته اونموقع تو جدا میشی ولی حداقل نمیذاری آب خوش از گلوی اون مرد پایین بره و تا ابد دغدغه یرداهت مهریه داشته باشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️