2777
2789

🤣🤣🤣🤣🤣

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یدونه تو اشناها داریم اینطوریچقدرم بعضی بیسوادا دورش جمع میشن و بهش اعتقاد دارن طرف کیس بستریه

من توی اینستا یه پیجی دیدم دیدم ولی نمیتونم پیجو بزارم  میترسم دردسر بشه برام، حس میکنم داره از اقای موزون که من براش احترام قائلم بت میسازه وهدفی پشتشه 

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است
😂بخدا مردم ساده ای داریم خیلیا دیدم باور میکنن اعصابم خورد میشه

پشمام😐😂

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

من توی اینستا یه پیجی دیدم دیدم ولی نمیتونم پیجو بزارم میترسم دردسر بشه برام، حس میکنم داره از اقای ...

محل نکن اگه خیلی بری تو این کارا یا کلا بی دین میشی یا ببخشید خل میشی حرفاشونو باور میکنی 

یه زن عمو هم دارم اونم حدود سی ساله خانواده و همه چیرو ول کرده با یه گروهی دنبال امام زمان هست و هر اتفاقی هم که میفته میگه اینا از علائم ظهور هست ما هم زیرزیرکی میخندیم بهش البته خیلی سال هست ارتباطمون خیلی کم شده 

همین پیج مردم خروار خروار پول میریزن به کارت اون اقا! من دستشو رو کردم به ثانیه نرسید بلاک شدم

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است