2777
2789
عنوان

دندون درد بارداری

50 بازدید | 9 پست

30هفته باردارم .....دندون آسیابم که پر کرده بودم شکسته و راه عصب  باز شده عفونت کرده شدید و سه تا دندونم باهم درد میکنه

صورتم ورم کرده و اندازه شیش هفت سانت یه غده عفونی زیر پوستشه

دوبار رفتم دکتر سرم داده انتی بیوتیک مصرف میکنم اما انگار نه انگار

عذاب جهنم دارم میبینم از دردش

هر راه حلی بلدین بهم بگین امتحان کنم شاید یکیش اثر کنه

براتون صلوات میفرستم

دعا کنین ب حرمت

این شب عزیز خپب بشه دندون دردم تا بعد زایمان برم درستش کنم البته فردا باید برم ببینم قبول میکنن عصب کشی کنن

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

تنها راهش عصب کشیه عزیزم....هیچ راهی نداره.

چون باردارم قبول نمیکنن لعنتیا

مرگ رو دارم کااامل احساس میکنم از بس عذاب دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از دندون درد بارداری ولی مال من به این شذت نبود اخه 

سیر رنده میکردم نمک میپاشیدم میذاستم دندونی که درده گاهی اینقد تکرار میکردم زبونم پوستش میرفت ولی واسه دندون جواب بود

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چون باردارم قبول نمیکنن لعنتیامرگ رو دارم کااامل احساس میکنم از بس عذاب دارن

والا یه راه غیر اصولی هم سیم مفتولی داغ شده است....میذاری تو قسمت ریشه و خونریزی میکنه و دردت آروم میشه...شاید بگی این که خیلی دردناکه اما نه اتافاق خیلی هم با مزه است

امان از دندون درد بارداری ولی مال من به این شذت نبود اخه سیر رنده میکردم نمک میپاشیدم میذاستم دندونی ...

سیر اینا جواب نمیده حتی دنتول میریزم روش جواب نمیده

یکی از دلایل ، تجمع باکتری‌هاست، که می‌توانید با مخلوط کردن 2 قاشق  در نصف لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر، آن را رفع نمایید، تنها کافیست مخلوط حاصل را بر روی  و یا لثه به مدت 10 دقیقه قرار داده و این عمل را چندین بار در روز انجام دهید تا  کاملا برطرف گردد

عزیزم من اینو انجام میدادم خوب بود البته فقط نشاسته خالی، اینو ازنت گزقتم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

و اینکه اول با پزشک مشورت کن بعد ببین چی میگه 

من دندونم درد کرد قرص آموکسی کلام + میترونیدازول مصرف کردم 

عفونت شد خشک شد 

در شیش ساعت یکبار 

دو بسته مصرف کردم 

البته میگم اول از دکتر بپرس نکنه چون حامله ای خطر باشه