2777
2789
عنوان

مرد رویاهام

89 بازدید | 9 پست

چند شب پیش توهیت مردی و دیدم واقعا ایمان بالایی داشت معلوم بود عاشق امام حسینه و  فیلم بازی نمیکنه از اینا بود که کارا  هیت می کرد بسیار زیبا رعنا سر به  زیر چند بار دیدم نگاهش به  من می افتاد اما سریع  سرشو  مینداخت پایین فکر میکنم خوشش ازم میومد چون وقتی سینه میزد حس میکردم دنبال میگرده با چشاش اما حس عذاب وجدان هم داشت انگار 

یه خانومی با بچه پیشش بود نمیدونم زنش یا نه بهش نمیومد زنش باشه چون اصلا زیبایی نداشت چقدر دعا کردم زنش نباشه 

اگه هست خوشبحالش دلم میسوزه برا خودم  هر کی میاد طرفم یا نامزد داره یا میخواد ازدواج کنه یا ازدواج کرده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز ازیه اقاهه خوشم اومد جذاب و قدبلند بود ولی زن داش فک کنم ههععع☹️☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها خدایی ماه محرمی ترکونیدن همه پسر ها زیر نظر بودن 😂😂 بعد من مثلا الاغ سرم میندازم پایبن گریه میکنم با بینی قرمز ابرو قرمز میام خونه 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه ها خدایی ماه محرمی ترکونیدن همه پسر ها زیر نظر بودن 😂😂 بعد من مثلا الاغ سرم میندازم پایبن گریه ...

به جان خودم منم همینطورم ولی این فرق داشت من اصلا به پسرا نگاه نمیکنم 

مردا مثل جا پارک شدن خوباشون همشون پره

دقیقا کاشکی میبود برامون

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️