2777
2789
عنوان

هلاک یک خواب عمیقم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 59 پست
من دخترم دوسالشه دو ساله یه خواب عمیق و خوب نکردم

خدا حفظش کنه .من رو خوابم حساسم پس داستان ها خواهم داشت😅😅

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما هستم تازه دیشب از درد سردرد خوابم،نمیبرد،،،نمیدوستم میتونم،قرص استامینوفن ساده بخورم یا نه ،، تا صبح درد رو تحمل کردم،،،بنظرتون چکار کنم تو این مواقع 

خواب؟؟؟خواب؟؟؟؟؟؟؟ صبر کن نی نی دنیا بیاد اگه مثل دختر من شیطون خطرناک باشه تو درآرزوی درازکشیدن با آرامش میمونی چه برسه به خواااااب عمیق😭

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
 بااجازه استارتر عزیز.من فردا ماه چهارمم تموم میشه.از دیروز یه درد و تیر کشیدن ملایم چند ثانی ...

نمیدونم عزیزم ولی نترس اینقد تکون بخوره نذاره یک دقیقه بخوابی فعلا خووووب استراحت کن 😍😍

نمیذاره که دیشب از بس اذیتم کرد نشسته خوابیدم

اوخی...نازههه

خداروشکر که تکون میخوره ...تکون خوردن نشانه سلامتشه مامان جوووون ...میدونم خسته ای ولی چاره ای نیست اون نی نی نازنین الان خونه زندگیش تو وجود شماست ...،داره برای خودش یه کوچولو شیطونی میکنه خو

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
خدا حفظش کنه .من رو خوابم حساسم پس داستان ها خواهم داشت😅😅

آره،اما جاری من میگه من فقط پنج ماه بیخوابی داشتم،البته اون دخترش شیرخشکیه،جاریم خوابش از منم بیشتره با این وجود..

میشه یه صلوات واسم بفرستی  
خواب؟؟؟خواب؟؟؟؟؟؟؟ صبر کن نی نی دنیا بیاد اگه مثل دختر من شیطون خطرناک باشه تو درآرزوی درازکشیدن با ...

الهیی😍 خدا حفظش کنه شک ندارم که پسرم شیطونه 

ای وای . من ک‌دخترم ۴ ماهشه میگم کی ی سالش بشه راحت بخوابم . بعدش شما میگید ۲ ساله نخوابیدین😐 نا ام ...

البته شاید دختر من اینطوریه نمونش همین دیشب توی خواب غلت میخوردو نق میزد هر وقت خوابم میخواد عمیق بشه باز بیدارم میکنه

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
آره،اما جاری من میگه من فقط پنج ماه بیخوابی داشتم،البته اون دخترش شیرخشکیه،جاریم خوابش از منم بیشتره ...

خواهر شوهر منم از وقتی بچش دنیا اومده تا ظهر خوابن خوش ب حالشون

ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ