2777
2789
عنوان

برندعینک افتابی میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون تاپیک های خوب که باید ذخیره کردری بن که خوبه و معروف ولی متاسفانه گرون

تهران جای معتبر میشناسین

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم عینک که میخری روشیشه عینک اصل بگیری جلو نور اسم برند حک شده ولی فیکا نه

مرسی عزیزم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم ۹۹درصد برند های تو ایران فیک هستند گول کپی درجه یک و های کپی و اینا رو نخور یکی جای مطمئن خرید کن یکی قیمت رو بسنج هیچ جوره امکان نداره عینک های معروف ری بن و پلیس و فشن برندها مثلا زیر چند میلیون در بیان ، پس مهم اینه استاندارد باشه برند ناشناخته هم باشه طوری نیست. ولی تو طراحی عینک من سواروفسکی رو تو دخترونه ها دوست دارم.