2777
2789
عنوان

به طرز عجیبی حالم بده

258 بازدید | 17 پست

کلی درس دارم نمیخونم حس ناامیدی و بی مصرفی و افسردگی و خلاصه تمام حسای بد دنیا بهم غلبه کرده گاهی اوقات اینجوری میشم نمیدونم چرا 

احساس میکنم زنده بودنم بیهوده هس چون هیچ درآمدی ندارم احساس میکنم از همه چی عقب افتادم بخاطر آزمون کوفتی وکالت حالم از اتاقم و کتابام بهم میخوره دلم میخواد رو تک تک کتابام بالا بیارم تا این اندازه افسردم کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید از خونه بری بیرون ورزش تفریح دوستی گردش درس زیاد آدمو نابود میکنه فکر نکن بیرون رفتن وقت تلف کر ...

میدونی من سال قبلم اولین آزمونم بود که قبول نشدم درحالیکه چندنفر از بچهای کلاسمون قبول شدن و الان کارآموز وکالتن ،. همش میگم مگ من چیم از اینا کمتر بود چرا خوب خوندم فلان همین بیشتر افسردم کرد ۲۳ سالممه ینی شهریور میشم 24 خیلی حالم بده هیچ شغلی ندارم میترسم اینبارم نشه و عمرم وقتم بیهوده بگذره احساس سرافکندگی میکنم 

میدونی من سال قبلم اولین آزمونم بود که قبول نشدم درحالیکه چندنفر از بچهای کلاسمون قبول شدن و الان کا ...

منم سه ساله کنکور دکتری میدم کلا فشار صد در صد رو ملته بعد امتحان شما هم خیلی سخته شنیدم واسه وکالت منبع درست باید بگیری

منم سه ساله کنکور دکتری میدم کلا فشار صد در صد رو ملته بعد امتحان شما هم خیلی سخته شنیدم واسه وکالت ...

آره عزیزم من واقعا بهترین منابع رو دارم ولی تنبلم نمیدونم از افسردگیه چیه نمیخونم ..    خیلی دوست دارم شاغل بشم همش میترسم نشه 

منم سه ساله کنکور دکتری میدم کلا فشار صد در صد رو ملته بعد امتحان شما هم خیلی سخته شنیدم واسه وکالت ...

دکتری هم که خیلی سخته شما رشتتون چیه ؟  

تازه بعد قبولی کتبی مصاحبه شفاهی هم ک داره واقعا درس خوندن سخت ترین کار دنیاست

البته کار وکالت هم سخت و خطرناکه

کاملا درسته همین دیروز خبر قتل کارآموز وکالت رو تو خبر خوندم 

خیلی وکلا رو میکشن متاسفانه  ..  در کل شغل سخت و فرسایشی هس درساشم خیلی سخته همش باید مطالعه داشت