2777
2789

ماه هفتم بارداریمه و اصلا راحت نمیتونم بخوابم شکمم هم درد میکنه چیکار کنم خانومای باردار 😭

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه آخرم پاهام ورم کرده سنگین شدم فاجعه شدم به زور میخوابم هنوز این ماه خوبی عزیزم

ای بابا حالا چیکار کنم من روزا هم هوا گرمه حالم بد میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا حالا چیکار کنم من روزا هم هوا گرمه حالم بد میشه

وای خدا دمای بدن زن باردار خیلی بالائه من که روانی شدم از گرما نفسم بالا نمیاد دیگه.نگران نباش عزیزم میگذره این روزای سختو فراموش میکنیم

وای خدا دمای بدن زن باردار خیلی بالائه من که روانی شدم از گرما نفسم بالا نمیاد دیگه.نگران نباش عزیزم ...

مرسی عزیزم از حرف زدن با خانوم های باردار دیگه نگرانی و استرسم کمتر میشه ولی خیلی حوصلم سر میره نمیدونم چیکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم از حرف زدن با خانوم های باردار دیگه نگرانی و استرسم کمتر میشه ولی خیلی حوصلم سر میره نمید ...

کتاب بخون عزیزم سریال ببین غذاهای سالم برا خودت درست کن تا چشم بهم بزنی تموم میشه فقط استرس از خودت دور کن عزیزم 😘❤️😘

کتاب بخون عزیزم سریال ببین غذاهای سالم برا خودت درست کن تا چشم بهم بزنی تموم میشه فقط استرس از خودت ...

چشم مرسی قشنگم 😘😘😘❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40