2777
2789
عنوان

تب والتهاب لثه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 24 پست
ممنونم ازتون به نظرتون این تورم وتب میتونه ناشی ازدرآمدن دندان کرسی باشه یا نشانه ی عفونته؟نمیزاره م ...

این عکس دندانش هست فک پایین سمت راست دهانش البته این عکس دوروزپیش قبل از تورم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ازتون به نظرتون این تورم وتب میتونه ناشی ازدرآمدن دندان کرسی باشه یا نشانه ی عفونته؟نمیزاره م ...

وقتی دندان داره درمیاد فشار به لثه میاد از سمت مقابل هم حین غذا خوردن فشار به لثه میاد انگار لثه بین دو تا جسم سخت قرار می‌گیره التهاب پیدا میکنه اگه حالا جسم خارجی مثل ذره های غذا هم گیر پیدا کنه بدتر میشه که ما بهش میگیم پریودنتیت 

درد شدید میده همراه با بوی بد دهان اگه شدید باشه عفونت و تب هم داره 

درمانش هم همون دهانشویه است و کمک به رویش دندان 

حالا که تب داره و میگین ورم هم داره بهتره آموکسی سیلین هم استفاده کنه

و بعد از رفع علایم تا در اومدن کامل دندان حتما آب نمک قرقره کنه تا جلوی جمع شدن دوباره مواد غذایی رو بگیره 

دهانشویه کلرهگزیدین هم به هیچ عنوان بیشتر از ده روز استفاده نکنه

و اینکه اگه مجدد ورم داد میتونین از یه دندونپزشک بخاین یه برش ساده رو لثه بدن کمک کنه به رویش دندان که این مرحله آخره 

شما اول همون کارایی گفتم رو انجام بدین الان مشکل برطرف میشه بعدم که ورم و دردخوابید آب و نمک و ماساژ آروم لثه تا رویش دندان

درد شدید و ورم هم میتونین از بروفن استفاده کنین

ممنونم از پاسخگوییتون

امروز بردمش یه دکتر دیگه وایشون گفت ریشه دندان شماره ۶ پایین سمت راستش عفونت داره وباید عصب کشی بشه درحالیکه دکتر قبلی گفته بود عفونت نداره

میشه عکسشو ببینید نظرتونو بگید

ای عکس کامل اونقدر گیفیت نداره قطعی بگم دندان شش مشکل داره ولی یه ضایع کوچک کنار ریشه مزیال دندون شش میبینم 

با معاینه و گرفتن یه گرافی پری اپیکال از همون دندون میتونین مطمئن بشین