2777
2789
عنوان

چ جوری بعضیا انقد اشپزی شون مزخرفه

6244 بازدید | 172 پست

هیچ اصولیو رعایت نمیکنن مثلا رب خام بدون سرخ کردن میریزن تو خورشت بچها شونم با به به و چه چه میخورن😐

عجب جایی به داد من رسیدی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بله منم دیدم. همکارم دستپختش افتضاحه. خانوادگی اینجوری هستن هیچ وقت برای جا افتادن غذا نمیذارن. برای ریختن ادویه و چاشنی خساست میکنن. تازه یه جا می‌گفت شوهرم حساسیت داره پیاز و ادویه رو از غذا حذف میکرد. غذاهاش حال ادمو‌ بهم میزد.

خوب حالا چرا شما مشکل داری؟واسه شمام همون‌طور پخته؟

ارههه دیگ😁

کلا ی خانواده ۷-۸نفره همینطورن نسبت نزدیکم داریم هربار میرم گشنه برمیگردم اصلا تو بگو حتی ی چای نمیتونن خوب دم کنن

بله منم دیدم. همکارم دستپختش افتضاحه. خانوادگی اینجوری هستن هیچ وقت برای جا افتادن غذا نمیذارن. برای ...

فک کنم همکارتون از همین اقوام ماست😑🤣

عزیزم اونا بچه شون با همون رب سرخ نشده بزرگ شده معلومه ک به به و چه چه میکنه

ببین فقط ی رب نیس اخه ی چای بی طعم و رنگ و رو

غداهای تکراری جا نیفتاده