2777
2789
عنوان

چرا غذای نذری اینجوریه

383 بازدید | 22 پست

انگار غذای زی زی گولو هست.اتگار هیچی نخوردی سبکه.زود بعدش گرسنه میشی.چرا؟

😁😆

همسایه عذا نذری اورده بودخدا قبول کنه. ۱۸ نفریم همگی خوردبم الان همه کله شون تو یخچاله دنبال خوراکین🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج هندی

برعکسه برنج هندی آدمو سیر میکنه

برنج ایرانی سبکه و‌خوشمزه انگار چیزی نخوردی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ماشاالله

خاله هام خونه ما بودن با بچه هاشون.دیگه خانم همسایه یه قابلمه گنده واسمون نذری اورد خوردیم همگی.جاتون خالی ولی الان گرسنمونه شدید

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

واسه ۱۸ نفر فکر نکنم بیچاره داشته باشه اینقدر بزاره🤣😂 کم بوده گشنتون شده

نه اتفافا طفلی دید مهمون داربم چون خالم اینا بودن.اونا رو هم میشناسه یه قابلمه پر غذا اورد همه هم سیر خوردیم🤣

۱۸ نفر هستید ؟؟؟؟؟

نه بابا مهمون داشتبم🤣🤣