2777
2789

با خودم گفتم اگه حامله شدم میام میگم چیکار کردم شاید به درد کسی خورد

من پلی کیستیک بودم ولی شدید نبود توی ماه 8 اقدامم باردار شدم شوهرمم سالم بود

پودر سنجد، مغزیجات و اینا خوردم برای من تاثیری نداشت. دکتر به من کپسول اوابوست داد که از وقتی میخوردم فولیکولام خوب بودن و وضعیت رحمم طبق نظر دکتر عالی بود شبا هم شکمم رو با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم

قرص دوفاستون هم میخوردم که پریودام تنظیم شه ولی بازم عقب و جلو میشد

اینا رو یادم بود  

فردا هم انشاالله میرم برای غربالگری اول

ممنون میشم برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرسین  

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق :

دستای بریده عباس😭

سه ساله اباعبدالله🥺

6 ماهه رباب🖤

جوان لیلا🥺

قاسم امام حسن🖤

مظلومیت امام سجاد🥺

دل خون زینب🖤

چشمان گریان ام البنین🥺

لب تشنه اهل بیت امام حسین🖤

72 شهید اباعبدالله 🥺

و به حق امام حسین ع🖤

هرکس هر حاجتی داره براورده به خیر بفرما🤲🤲

خدایا هرکس فرزندی میخواهد به حق علی اصغر دامنش رو سبز کن💚

هرکس خونه میخواد خونه دارش کن💚

هرکس میخواد ازدواج کنه به زودی با همسری سالم و صالح مزدوج شن💚

هرکس بیماری داره لباس عافیت به تن کنه💚

هرکس ماشین میخواد ماشین دارش کن💚

هرکس رشته رو میخواد قبول شه کمکش کن قبول شه💚

و....💚

خدایا ما جز تو کسیو نداریو تو تنهای امید و پناه ما هستی مارا همیشه در را حضرت زهرا س قرار ده 🤍

خدایا اگر گناهی رو از عمد یاغیر عمد کردیم مارا ببخش🤲😪

خدایا شکرت که منو حسینی قرار دادی🤲🥰

بابت هرچه که دادی وندادی متشکرم ازت💛

یاعلی💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخمل یاپسر

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خدایا به حق :دستای بریده عباس😭سه ساله اباعبدالله🥺6 ماهه رباب🖤جوان لیلا🥺قاسم امام حسن🖤مظلومیت ام ...

آمین

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ای جان 😍 😍 حس و حالتو خریدارم انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه و به سلامتی فندقتو بغلش کنی 🌹❤️

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ای جان 😍 😍 حس و حالتو خریدارم انشاالله قدمش پر خیر و برکت ب ...

قربونت برم مهربون 

ممنون

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40