2777
2789
عنوان

امام حسین خیلی بخشنده اس

269 بازدید | 18 پست

وقتی یادم میاد یا حرف میزنم گریم میگیره جانم فدای مظلومیت حسین علیه السلام 

السلام و علیک یا ابا عبدالله ...🖤

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من روی برنگردونیا آقا جان... شرمندتم 

یک امسال رو نشد بیام عزاداریت آقا ولی از توی خونه بیشتر از سال‌های قبل به یاد مظلومیتت اشک ریختم پس ببخش

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچه ها من از دیروزه دلم قیمه نذری امام حسینو میخواست اصلا بدجور هوس کرده بودم میگفتم الان باشه فقط بخورم دیشب همه جا گشیم نذری بگیرم نبود ک نبود حتی رفتیم هیت حسینیه خیلی شام دیر میخواستن بدن برگشیم الان نگید بخاطر شام رفتب هیت نه رفیق شوهرم بود گفتیم بریم خودشم گفته بود هیتمون شام میده بیایید بعدم چ اشکالی داره ادم نذری امام حسینو بخواد خلاصه برگشتیم از هیت دیگه هیجا نمیدادن نذری اومدیم رفتیم ساندویچ خوردیم تو دلم یجور ناراحت بودم گفتم نذری امام حسینو نخوردم  خب دلم میخواست صب پاشدم گفتم بریم بیرون موتور شوهرم خراب شد نتونسیم بریم گفتم ماه محرم تموم شد من نذری قیمه نخوردم هی میگفتم من قیمه میخوام ب شوهرم خلاصه بعد ۲ .۳ ساعت مادرم زنگ زد گفت داداشم نذری گرفته برا شمام گذاشتم الان میارم گفتم چیه گفت قیمه بخدا بغضم گرفت چشام پر اشک شد . قربونت برم امام حسین ک انقد بخشنده ای روزی میدی 

خیلی یجا دست منو گرفت که عین ی خواب بود انگار که هیچوقت اون مشکل تو زندگیم نبوده

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

خیلی یجا دست منو گرفت که عین ی خواب بود انگار که هیچوقت اون مشکل تو زندگیم نبوده

میشه برام دعا کنی دست منم بگیره 😭🙏🏻

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

خوش به سعادتت برای من دعا کن کمکم کنه نمیدونم چجوری ولی برام درستش کنه

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

بچه ها من از دیروزه دلم قیمه نذری امام حسینو میخواست اصلا بدجور هوس کرده بودم میگفتم الان باشه فقط ب ...

چقدر شبیه من

۴ شب رفتیم مسجد دو بار غذا نرسید دو بار فقط به من دادن به دخترم ندادن کم بود

تو دلم میگفتم حتما قسمت دیگه 

ولی امروز شکر خدا تا دلم بخواد نذری گرفتم 

چقدر شبیه من۴ شب رفتیم مسجد دو بار غذا نرسید دو بار فقط به من دادن به دخترم ندادن کم بودتو دلم میگفت ...

اصلا نذری ی حس خاص داره . نوش جون روزی امام حسین ب همه عاشقانش میرسه 

امروز توی هیئت کلی گریه کردم پیش خودم گفتم یا امام زمان خودت میدونی دنیا پر از ظلم شده همه میخوان ثابت کنن که باورهای ما غلطه همه چی رو به سخره میگیرن چی میشه دیگه ظهور کنی پرچم رو خودت بگیری بالا بیا و سربلندمون کنی😢