2777
2789
عنوان

بچه‌ها تابستون انیمه چی می‌بینید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست

ازونجایی ک نخستین گناه تاکوپی میبینی ینی واقعا سلیقت خوبه چندتا انیمه دیگه هم بگو انیمه معروف مثل ناروتو لیوینینگ شیطان کش اتک و همه انیمه سینمایی هارو دیدم اگرم بخوام به تو معرفی کن بهشت جهنمی با توهم بهشت ببین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم تاپیک مال دو هفته پیشه، ولی منم لرد آو د میستریز. به به.

و اینکه نروتو رو ببین. بدون فیلراش فک کنم چارصد قسمت فقط میمونه. شخصیتای خیلی جیگری داره. حیفه نبینی. 

Involuntary night owl, here for tea

دیدی یه سری انیمه ها خیلی وایب خوبی میدن؟ مثلا وقتی مارنی آنجا بود ... دیدی چه گرافیک قشنگی داشت؟ یه ...

منم اینجوری خیلی دوست دارم😍

قلعه متحرک هاول😍

پونیو😍

بند انگشتی😍

اینا اینجوری ان 🥰🥰

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*
میدونم تاپیک مال دو هفته پیشه، ولی منم لرد آو د میستریز. به به.و اینکه نروتو رو ببین. بدون فیلراش فک ...

بازم خیلی طولانیه برا من. جوون‌تر بودم می‌دیدم، مثلاً بلیچ هم طولانیه دیدم (به جز آرک آخر)، ولی دیگه وقت انیمه‌های طولانی رو ندارم.

لرد آو د میستریز جالبه ولی انقدر همه چی سریع پیش میره بعضی جزئیات رو متوجه نمیشم.

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

ازونجایی ک نخستین گناه تاکوپی میبینی ینی واقعا سلیقت خوبه چندتا انیمه دیگه هم بگو انیمه معروف مثل نا ...

باشه مرسی

Link Click

Psycho-pass

Erased 

اینام خوبن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بازم خیلی طولانیه برا من. جوون‌تر بودم می‌دیدم، مثلاً بلیچ هم طولانیه دیدم (به جز آرک آخر)، ولی دیگه ...

این چینیا کلا یه طوری ان آدم باید حتما بره رمانشم بخونه تا بفهمه. 

حتی هون آفیشال'ز بلسینگ و مو دائو زوشی. البته اونا که یائویی ان کلا خوندنشون یه لطف دیگه داره. 🤣 چون تو دونگهوا سانسور میکنن. 

لینک کلیک خوب بود، رمان و مانگا البته نداره

حتی هون آفیشال'ز بلسینگ و مو دائو زوشی. البته اونا که یائویی ان کلا خوندنشون یه لطف دیگه داره. 🤣 چو ...

این مدل داستان‌های چینی انقدر تعداد شخصیت‌ها زیاده من یکی قاتی می‌کنم

اسماشون هم شبیه همه لعنتی 

این مدل داستان‌های چینی انقدر تعداد شخصیت‌ها زیاده من یکی قاتی می‌کنماسماشون هم شبیه همه لعنتی

آره لینک کلیکم خوبه دوس دارم. 

دقیقااا و چینی واقعا سخته. یه نفرو با شیش تا اسم مختلف صدا میکنن. تو مو دائو زوشی شخصیت اصلی اسمش وی ووشیانه. حالا وی یینگ، ییلینگ، آ شیان همه اینا صداش میکنن. برا هر شخصیت باید چار پنج تا اسم مختلفم یاد بگیری. 😭

ولی بین اینا رمان هون آفیشالز بلسینگو بیشتر از همه دوس داشتم. زیادم هست هشت جلده فک کنم. 

زیاد حرف میزنم؟ شود آی استاپ؟ 

آره لینک کلیکم خوبه دوس دارم. دقیقااا و چینی واقعا سخته. یه نفرو با شیش تا اسم مختلف صدا میکنن. تو م ...

وای اره دو تا اسم دارن با یکی دو تا عنوان، تا میای به اسم‌ها و عنوان‌های یکی عادت کنی چهار تا شخصیت جدید سروکله‌شون پیدا میشه.

هونز آفیشل بلسینگ رو منم خوندم بامزه بود. لایت ناول چینی تو این سبک زیاد خوندم.

یه مشکل دیگه زبان چینی داره گاهی طرف میگه فنگ شوان شین، بعد می‌بینی همون دو خط زیرنویس داره 😂

نه بابا راحت باش 🙃