سلام بچه ها من ۴ روز عمل پروتز سینه انجام دادم الان سینه چپم بزرگتره و جای بخیه هاش سوزش بیشتری داره،وقتی هم میخوام پاشم تیر میکشه چیزی شبیه گرفتگی قلب ، کسی در این زمینه تجربه ای داره؟ تااینکه نامتقارن هستند موقته؟ تعطیل هس ب دکتر دسترسی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصولا یک شکل میشن نگران نباش مگر اینگه سایز سینه ی خودت خیلی تا به تا بوده باشه تا یک ماه اصولا درد داری شامپو بابونه قرص اناهیل بگیر زیاد بهش فشار نیار چدن امکان داره کپسول داخلش پاره بشه نیاز به مراقبت داره فکر نکن مادام العمره
پروتز ک عدم تقارن نداره هنوز برای نتیجه گیری زوده و اینکه ی کم نامتقارنی تو همه اعضا و خدادادی وجود داره.چ برسه عمل کنی.مبارکت باشه عزیزم.منم لیفت دوس دارم کنم اما هم میترسم هم پولش جور نیس