2777
2789
عنوان

مدارک روز مصاحبه عمومی فرهنگیان

99 بازدید | 6 پست

سلام کسی اطلاعی داره چه مدارکی باید همراه داوطلب باشه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿

🔴 لیست کامل مدارک مورد نیاز برای مصاحبه دانشگاه فرهنگیان:

🔹 اصل و کپی کارت ملی

🔹 اصل و کپی شناسنامه (تمام صفحات)

🔹 ۲ تا ۴ عدد عکس ۳×۴ پرسنلی با زمینه سفید

🔹 پرینت کارت ورود به جلسه آزمون سراسری

🔹 پرینت کارنامه اولیه کنکور (سازمان سنجش)

🔹 فرم اطلاعات فردی (تکمیل و امضا شده)

🔹 برگه دعوت‌نامه به مصاحبه تخصصی

🔹 اصل و کپی مدارک ایثارگری یا سهمیه (در صورت وجود)

🔹 اصل و کپی مدارک فعالیت‌های فرهنگی، هنری، قرآنی، پژوهشی و ورزشی (در صورت وجود)

🔹 اصل و کپی مدرک دیپلم

🔹 اصل و کپی ریزنمرات سه سال دبیرستان

🔹 اصل و کپی مدارک وضعیت نظام وظیفه (ویژه داوطلبان پسر)

🔹 مدارک شناسایی پدر و مادر (در صورت درخواست استان یا دانشگاه)

🔹 فرم معاینه سلامت جسم و روان (سامانه psd)

همه مدارک را در یک پوشه منظم و کامل همراه داشته باشید. از هر مدرک، دست‌کم ۱ تا ۲ نسخه کپی تهیه کنید.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔴 لیست کامل مدارک مورد نیاز برای مصاحبه دانشگاه فرهنگیان:🔹 اصل و کپی کارت ملی🔹 اصل و کپی شناسنامه ...

خیلی خیلی ممنونم

اینا برای مصاحبه عمومی باید همراه باشه یا تخصصی؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
شناسنامه دو قطعه عکس کارت ملی و کپیش

خیلی ممنونم از لطفتون

خیلی خیلی ممنونماینا برای مصاحبه عمومی باید همراه باشه یا تخصصی؟

خواهش می‌کنم مدارکت چه برای عمومی چه تخصصی هردو همراهت باشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰