2777
2789
عنوان

من روضه خوان نیستم اما

153 بازدید | 7 پست

روضه خوان نیستم

اما و اما؛

علیرغم اینکه تمام مقتل سوزناکه و جگر رو میسوزونه

یک جاهاییش رو میگم

اونجایی که سر بریده امام حسین(ع) که تو مجلس یزید بالای نیزه بود، وقتی حضرت زینب(ع) وارد شدند و چشمان امام به حضرت زینب(ع) افتاد، از چشمان امام اشک جاری شد..😭

یا اونجایی که پسر امام حسن مجتبی(ع)، حضرت عبدالله(س) رو رو سینه امام حسین(ع) تو گودال قتلگاه شهید کردند و سرش رو بریدند..😭

یا وقتی دستان حضرت عباس(ع) رو بریدند و حضرت عباس(ع) با سر به زمین خوردند..😭

یا وقتی حضرت عباس(ع) شهید شدند، امام حسین(ع) با دل شکسته در حالیکه با آستینشون اشکهاشون رو پاک میکردند به سمت خیمه ها میرفتند..😭

یا اونجایی که اباعبدالله(ع) بدن پرخون حضرت علی اصغر(س) رو رو دستشون گرفته بودند و از خجالت نمینونستند سمت خیمه ها برند..😭

تا قیامت هم بگیم تموم نمیشه و لحظه به لحظه این واقعه جگر سوزه

اونقدر جگرمون بسوزه و گریه کنیم تا یک موقع امام زمانمون(عج) که دارن خون گریه میکنن احساس تنهایی نکنند

یا صاحب الزمان(عج) نمیذاریم تنها گریه کنید بر جد غریبتون

ما یاریتون میکنیم

چشمامون، تمام وجودمون دارو ندارمون فدای شما و دل شکسته تون🖤

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یا حضرت زهرا(س)

دونه دونه اشکهامون، نتیجه دعاهای مادرانه شماست

چشمهایی رو که برای حسنیت(ع) گریه نکنند رو نمیخوام مادر

🖤😭

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یا لحظه ی پرپرشدن جوانی علی اکبر🖤

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ روزی مثل روز تو نیست یا اباعبدلله 😭

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یا لحظه ی پرپرشدن جوانی علی اکبر🖤

یکی از علما تو خواب دیده بودند امام حسین(ع) بدن مبارکشون پر از زخمه

امام فرموده بودند وقتی گریه کنید زخمهای من التیام پیدا میکنن

اون عالم هم زیاد برای امام گریه میکردند

یک شب خواب میبینن امام تمام زخمهای بدنشون التیام‌ پیدا کرده به جز یکی که خیلی عمیق بود

گفتن آقا اون زخم چیهامام فرمودند اون زخم علی اکبرمه(ع) که خوب نمیشه😭

هیچ روزی مثل روز تو نیست یا اباعبدلله 😭

💔🥀

از پاهای زخمی حضرت رقیه(س) نگفتم😭

این روضه تمامی نداره..

یکی از علما تو خواب دیده بودند امام حسین(ع) بدن مبارکشون پر از زخمهامام فرموده بودند وقتی گریه کنید ...

الهی بمیرمممم 🖤🖤🖤🖤 یا علی اکبر 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚