2777
2789

چند روزه مریضه سرماخورده ما دیگه حق نداریم کولر روشن کنیم وقتی هست 

سیستم ایمنی بدنش خیلی ضعیفه

بهش میگم برو اتاقی که دریچه کولر نداره میگه تنهایی برم اونجا تنهایم میگم الآنم تنهایی چون ما هر جا میایم شما میری اتاق دیگه 

از طرفی هم ما گرممونه

ناراحت شده بالشتش برداشته رفته همین جوری هم میگه برو اتاق دیگه

می دونم که تا چند روز هم باد می‌کنه 

مردا اکثراً همینن 

موقع مریضی خیلی لوس میشن خیلی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونم کرده

عین بچه باید باهاش رفتار کنی 

فکر کن یه بچه مهد کودکیه 😂

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

وقتی من مریض میشم اصلا مثل من نیست منم قبلاً خیلی محبت میکردم الان محبتم کم کردم

اره کلا نباید بیش از خد محبت کنی