2777
2789
عنوان

بیاین یه اتفاق خنده دار بگم واستون

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 22 پست

بعضی ادما تو ی برهه مداوم و همیشگی مریضیشون ک میرسن دیگه واقعا طاقت ندارن تحمل کنن....

من بهشون حق میدم معلومه ایشون از پیگیری های مدااوم و این دکتر و اون دکتر رفتن خسته شدن

و فکر کردن شاید اورژانس میتونه بدادشون برسه .

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اخییی😂😍😍😍😍😍

امضات باحاله دوسش داشتم😁😁😁😁😁😁😁😁الحق که درسته

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین مادرشوهر من که برای جلب توجه پسراش خودشو به مریضی میزنه و چون اورژانس پول نمی گیره میگه ببرنش اورژانس و بعد چند تا درد الکی هم اضافه می کنه.دوستمون درست گفت دلیلش شاید پادردش نبوده و دلایل دیگه ای داشته.شما که پزشک اورژانس هستید با این موارد مریضیهای نمایشی برخورد داشتید یا هر چی مریض میگه باورتون میشه؟

عین مادرشوهر من که برای جلب توجه پسراش خودشو به مریضی میزنه و چون اورژانس پول نمی گیره میگه ببرنش او ...

خودشو به مریضی نزده بودمیگفت زانوم چرا صدا میده .اما در خصوص تمارض بارها کسایی اومدن که بیماری ندارن اما تظاهر به بیماری میکنن.کسایی که غش های ساختگی دارن یا حتی ادعا میکنن قرص خوردن و تا چندلحظه دیگه میمیرن.این افراد بیشتر از نظر عاطفی نیاز به توجه دارن مشکل جسمی ندارن اما گاها کسایی رو دیدیم که انقدر به بیماری تظاهر کردن که واقعا علایم بیماری نمایان شده.