دوستان من پزشک عمومی هستم و الان شیفت اورژانسمه.اورژانس اسمش روشه اما یک خانم مسن حدود ۶۰سال الان اومده و میگه ننه من یه چند ماهی میشه زانوم تیریک تیریک صدا میده😅خب مادر من، تو که شیش ماه تحمل کردی.یه شبم روش.لازم بود ساعت ۲ بیای اینو بگی ☺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عین مادرشوهر من که برای جلب توجه پسراش خودشو به مریضی میزنه و چون اورژانس پول نمی گیره میگه ببرنش اورژانس و بعد چند تا درد الکی هم اضافه می کنه.دوستمون درست گفت دلیلش شاید پادردش نبوده و دلایل دیگه ای داشته.شما که پزشک اورژانس هستید با این موارد مریضیهای نمایشی برخورد داشتید یا هر چی مریض میگه باورتون میشه؟
عین مادرشوهر من که برای جلب توجه پسراش خودشو به مریضی میزنه و چون اورژانس پول نمی گیره میگه ببرنش او ...
خودشو به مریضی نزده بودمیگفت زانوم چرا صدا میده .اما در خصوص تمارض بارها کسایی اومدن که بیماری ندارن اما تظاهر به بیماری میکنن.کسایی که غش های ساختگی دارن یا حتی ادعا میکنن قرص خوردن و تا چندلحظه دیگه میمیرن.این افراد بیشتر از نظر عاطفی نیاز به توجه دارن مشکل جسمی ندارن اما گاها کسایی رو دیدیم که انقدر به بیماری تظاهر کردن که واقعا علایم بیماری نمایان شده.