2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۴ ساله با همچین آدمی دارم زندگی میکنم

تو خودت حس کمبود نمیکنی ؟؟ یا از دست دادن اعتماد به نفس 😓😓😓😓 من داغون شدم دیگه …من همش حسرت محبت دارم تو عشق ابدی دیدی چقد بااینکه تازه دوست شدن هوای دوست دخترشونو دارن بعد شوهر من بعد ۶ سال یکی ازین کارها نمیکنه  

تو خودت حس کمبود نمیکنی ؟؟ یا از دست دادن اعتماد به نفس 😓😓😓😓 من داغون شدم دیگه …من همش حسرت محبت ...

خیلی حس کمبود دارم.   ولی خودمو سرگرم زندگی و بچه میکنم 

چون هرچه گفتم بهش و گله کردم فایده نداره 

خیلی خودشو میبینه  وغرور کاذب داره.    منم در برابرش فقط به خودم اهمیت میدم     

نیازتو واضخ و شفاف بگو اگه عمل نکرد باز بگو ولی با لحن خوب من کارایی که دوس دارم شوهرم انجام بده تو ...

نه اصلا تاثیری نداره خیلیم مغروره برامن ولی مثلا برا زن برادرش خیلی خوبه 

عزیزم به نظر من بی اهمیت باشی بهتره خودت کمتر آسیب میبینی هرچند که غم تو چهره آدم معلومه

همش شدم حفظ ظاهر جلو بقیه 

سعی خودمو میکنم و همون کار شما که به خودت اهمست میدین میکنم اما بازم کم میارم .. مخصوصا تو جمعها ..