2777
2789

مسبر بسته بود همه ماشین پارک بود بغل دیوار دوتا دختر پر افاده وسط راه آروم آروم راه میرفتن بوق زدم برن کنار نرفتن منم راه خودم رفتم مجبور شد بره کنار بعد داد زد عجب الاغی هستی چیزی نگفتم رد شدم ولی اعصابم خورده 

با خودش بلند بلند حرف زده به دل نگیر

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودش بلند بلند حرف زده به دل نگیر

باید چیزی میگفتم ؟ رد شدم دیگه اگر میگفتم باید دنده عقب میرفتم باز آخه مثل گاو وسط راه گرفتن من از کجا رد میشدم 

باید چیزی میگفتم ؟ رد شدم دیگه اگر میگفتم باید دنده عقب میرفتم باز آخه مثل گاو وسط راه گرفتن من از ک ...

نه کار خوبی کردی حرفی نزدی 

جواب نده هیچوقت 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

آخه من چیکار میکردم وقتی به خودش زحمت نمی‌ده از وسط بده

می‌دونم بعضیا شعور ندارن ولی میگم هیچ وقت لجبازی نکن با عابر تهش تو مقصری حتی اگر حق بگی

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
باید جوابش میدادم ؟

باید میدادی بنظرم میگفتی الاغ تویی ک راهتو بلد نیستی یالقوز

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

درسته حرفش بد بوده ولی حقیقتا کار شما هم اشتباست البته تو این موقع چون خداییش اصلا با ماشین شخصی ادم نباید بره از بس شلوغه . شما میدونین شلوغه این روزا هیئت پیاده برید 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم