2777
2789
عنوان

دیوارایه آشپزخونه و کابینت ها رو با چی تمیز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6842 بازدید | 62 پست
بله خيلي خوب و عالي  براي مبل هم ترصيه مي كنم با هر جنسي كه هست اسپري سيف قرمز بگيرين و اول رو ...

واییی ممنونم ازتون خوب شد که گفتین 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
یدونه ام سیف میگیرم ببینم کدوم بهتر  اکتیو یا سیف شما همینجوری اسپری میکنی با یه دستمال پاک م ...

عزيزم چندمنظوره اكتيو براي سطوحو ديوار و كابينت مناسبه

و اسپري سيف قرمز براي مبل.

بله اگر گرد و خاكش زياده قبلش با يك دستمال گردگيري كنيد مبل رو بعد اسپري رو سخلىاوتمندانه به همجاي مبل اسپري كنيد و با يك دستمال خيس(نه اون خدي كه اب ازش بچمه)مي كشيد رري مبل و تميز ميشه

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرکه وجوش شیرین چی؟؟؟من یه بارم تو نوعروس دیدم میگفتن باروزنامه هم ام دی اف خوب تمیز میشه ولی امتحان ...

اونارم برا حبابایه لوستر و کاشی آشپزخونه قاطی میکنم 

من همه رو خوندم نتیجه گیری کردم خخخ

برا کاشیا و کابینتا اب و سرکه و جوش شیرین و چن منظوره قاطی میکنم پاک میکنم

ههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم چندمنظوره اكتيو براي سطوحو ديوار و كابينت مناسبه و اسپري سيف قرمز براي مبل. بله اگر گرد و خا ...

چه عالیییی

برا سطح و دیوار همون قاطی کردن تو یه سطلی با اب خوبه دیگه 

یا همینجوری اسپری کنم تمیز کنم خالی خالی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونارم برا حبابایه لوستر و کاشی آشپزخونه قاطی میکنم  من همه رو خوندم نتیجه گیری کردم خخخ برا ...

عزيزم براي كابينتا اصلا لازم نيست چندمنظوره رو با چيزي قاطي كني،همينطوري تنها هم اسپري كني رو كابينت و بعد با يك دستمال مناسب بكشي برق مي افته

عزيزم براي كابينتا اصلا لازم نيست چندمنظوره رو با چيزي قاطي كني،همينطوري تنها هم اسپري كني رو كابينت ...

عههه

هههه نظرات متفاوته ولی این راحتر آره اتفاقا برا همین میپرسیدم که راحترینش باشه زود تمیز شه 

پس همین کارو میکنم 

ممنون ازت که وقت گذاشتی دوستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه عالیییی برا سطح و دیوار همون قاطی کردن تو یه سطلی با اب خوبه دیگه  یا همینجوری اسپری کنم ت ...

براي ديوار با اب مخلوط كن و پارچه ات رو داخلش بشور و خوب ابش رو بگير و بعد بكش رو ديوار اما براي كابينت همون اسپري كردنش كافيه

براي ديوار با اب مخلوط كن و پارچه ات رو داخلش بشور و خوب ابش رو بگير و بعد بكش رو ديوار اما براي كاب ...

اهان چه خوب که اینطور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عههه هههه نظرات متفاوته ولی این راحتر آره اتفاقا برا همین میپرسیدم که راحترینش باشه زود تمیز شه&nbs ...

خواهش مي كنم عزيزم من نتيجه دلخواهمو گرفتم اميدوارم براي شما هم راهكار خوبي باشه.خواهش مي كنم پيشاپيش خسته نباشي😍

خواهش مي كنم عزيزم من نتيجه دلخواهمو گرفتم اميدوارم براي شما هم راهكار خوبي باشه.خواهش مي كنم پيشاپي ...

سلامت باشین ان شاالله 

خدا خیرت بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکاریم برای مرتب شدن داخل کابینتها دارین بگین لطفا ادویه جات و نمک فل فل رو تو چه جور ضرفی گذ ...

براي ادويه جات بهتره جاشون توي يك كابينت اما نزديك به گاز باشه كه دسترسي راحت باشه و در عين حال چربي كمتري بگيره .

امسال يكسري جاي حبوبات و ادويه توي بازار اومده كه ست هستند باهم و استوانه اي در رنگهاي مختلف .قيمت مناسبي هم دارند و جنسشونم پلاستيكه اما بدنه و درب رنگي هستند اگر تهران تشريف داري برو مولوي پيدا مي كني و خيليييييي كابيتات منظم ميشه خودت كيف مي كني از نظمش.

بهتره هر كابينت و يا هر طبقه رو به يك دسته بندي خاص اختصاص بدي تا مرتب تر باشه 

و بك توصيه مهم؛؛؛وسايل اسيب ديده غيرقابل ترميم،ناهماهنگ و بد نما رو بي رحمانه بذار بيرون تا هم جات باز بشه و هم زيبايي و نظم بيشتري ببيني و لذت ببري

من هر نوع اسپری ای که بگی دارم اکتیو سیف دامستوس اسپری چوب  

وایتکس ساده وایتکس غلیظ دامستوس و گلرنگ 

اما به نظرم هیچی مثل مخلوط وایتکس ساده با تاید ماشین نمیشه 

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
من هر نوع اسپری ای که بگی دارم اکتیو سیف دامستوس اسپری چوب   وایتکس ساده وایتکس غلیظ دامستوس و ...

من هرسال با اب و چند قطره مایع ظرفشویی تمیز میکنم 

تاید کفش رو گرفتن سخت میشه 

یبار با اسکاج میکشیدم بعد با دستمال خیس بعد دستمال خشک و هی باید دستمال رو میشتم واقعا خسته میشدم

میخوام کارم راحتر بشه چون همیشه هود رو میزنم و خیلی روغن نمیپاشم اینور اونور زیاد چربی نیست میخوام راحت تمیز شه مثلا همون اسپری کنم رو کابینت پاک کنم بخدا دیگه جون ندارم 

ههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکاریم برای مرتب شدن داخل کابینتها دارین بگین لطفا ادویه جات و نمک فل فل رو تو چه جور ضرفی گذ ...

برا داخل كابينتها يه طبقه هايي هست به در داخلي وصل ميشه خيلييي خوبن 

تو حسن اباد ميفروشن

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺