2777
2789
عنوان

دیوارایه آشپزخونه و کابینت ها رو با چی تمیز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6842 بازدید | 62 پست
اگه راهکاریم برای مرتب شدن داخل کابینتها دارین بگین لطفا ادویه جات و نمک فل فل رو تو چه جور ضرفی گذ ...

توو کابینت ظرفا اصولا مستطیلی هستش جا کمتر میگیره

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دامستوس که وایتکس ریکاییه دیگه،واسه سینک و توالت و برق انداختن ظروف وفنجون خوبه 

چند کارش رو گفتن اسپریه 

فک کنم ولی آره برا جاهایه خاص باشه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

مثه سنتی ها عمل میکنم...پودر شستشوی پرسیل با واکتس میزنم ب دیوار و بعدشم تمیز میکنم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
سیف چند منظوره  کمک دست من در خانه داری  😂😆

اهان همین بود اشتباهی دامستوس گفتم

کجاها رو باها تمیز میکنی و چه جوری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله....من حتی اویزای لوسترامم با سرکه پاک کردم...نمیدونی با سرامیکا چیکارمیکنه این دوتا....برق میزنن

چه عالی 

ممنونم دوستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهترين گزينه براي كاشي،و كابينت استفاده از چندمنظوره هاست كه با ماركهاي مختلف هستند اما من از اكتيو راضي ام.برق مي افته.حتي ديوارهاي خونه رو با مخلوطي از اب و چندمنظوره تميز كردم و عااااالي شد.تو يك ظرف بزرگ نيمه بيشتر اب ريختم و توس حدود دو سوم ليوان چندمنظوره ريختم و يك پارچه حوله اي رو توش كامل خيس كردم و اضافه ابشو چلوندم و كشيدم به ديوار،بعدم كه كثيف شد شستمش توي همون اب ودوباره،هر چند دور هم كه دستمال كشيدم و آب كثيف شد مجدد اين مخلوطو درست كردم و دستمالم رو هم تعويض كردم.امتحان كن خبرشم بهمون بگو☺️

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
دستمال با سرکه مرطوب میکنم کابینتارو پاک میکنم بعدش،یه دستمال دیگه روش میکشم از دستمال ناژه هم استفا ...

بو نميگيره؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
سرکه با جوش شیرین معجزه میکنه

عزیزم برای کابینت براق شیری رنگ هم ميشه استفاده کرد؟

من نميدونم کابینتای براقمو با چی تمیز کنم😣😣😣😣😣😣

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
اهان همین بود اشتباهی دامستوس گفتم کجاها رو باها تمیز میکنی و چه جوری؟

کابینت ها و گاز  و هود و دیوار اشپزخونه و شیرالات و مبل که لک میشه. هر جای فکر کنی😆😆

فقط شیشه باهاش پاک نمیکنم ...شیشه پاکنم ترکیب مساویه سرکه سفید و آبه 👌👌