2777
2789

آدم قبلی زندگیم بود  ۹۰ درصد خودش بود .

هیکلش تیپش ظاهرش ریشاش موهاش دستاش 🥲

من اکسمو ندیدم تا حالا 

یعنی ما از همون اول لانگ بودیم  که بعد خیانت کرد و رفت. هیچ وقت همو ندیدیم.  برا همون همیشه دیدنش توی دلم موند 

این پسر انقد شبیه بود که دیوونه شدم اونجا 

دلم میخواست میتونستم  برم کنارش بگم کاری بهت ندارم فقط بزار ی چند دیقه زل بزنم بهت ببینمت🥲

بمونه یادگاری  عاشورای ۴۰۴   

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه سوال میتونم بپرسم؟چطوری متوجه خیانتش شدی؟

بخوام خیلی خلاصه کنم 

بهمن ۴۰۲ بود که قرار شد من دوباره کنکور بدم برم پیشش

و از اون موقع حرف نزدیم تا کنکور من یعنی تیر ۴۰۳ 

کنکور که دادم گفتم فردا پس‌فردا پیام میده دیگه 

نداد که نداد  ی روز ۱۸ مرداد ۴۰۳ بوددیدم ریمو انفالو ام 

طاقت نیاوردم من پیام دادم . هی بهونه  اولش گفت مسیرمون یکی نیس  بعل گفت دیگه علاقه ای ب رابطه رفتن ندارم 

بعد هم گفت شهریور قراره مهاجرت کنم 

من دیگه پیام ندادم .

تا اینکه شد ۱۰ مهر پارسال به یکی از پیج های دختر که توی فالووراش بود  ریکوئست دادم  یهویی شد  که از قضا با این دختره از فروردین با هم آشنا میشدن و حرف میزدن  

من تازه اون موقع فهمیدم که مهاجرت ش و اینا همه کشکه 

البته دختره هم ریده بود بهش و ردش کرده بود 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخوام خیلی خلاصه کنم بهمن ۴۰۲ بود که قرار شد من دوباره کنکور بدم برم پیششو از اون موقع حرف نزدیم تا ...

چی بگم والا

منم مشکوک شدم ولی میدونی توی رابطه‌ی دور متوجه خیانت شدن سخته

یعنی حالم از خودم بهم میخوره یه لحظه فکرشو میکنم نفر دومی باشم یا حتی نفر دومی وجود داشته باشه

کاربری دست دونفره...

چی بگم والامنم مشکوک شدم ولی میدونی توی رابطه‌ی دور متوجه خیانت شدن سختهیعنی حالم از خودم بهم میخوره ...

من بخوام پیشنهاد بدم بهت میگم دور لانگ دیستنس رو خط بکش

من اشتباه کردم واقعا 

تا کی واقعا لانگ بمونی  اگه موقتی باشه خوبه  ولی برا چند سال  افتضاحه 

من بخوام پیشنهاد بدم بهت میگم دور لانگ دیستنس رو خط بکشمن اشتباه کردم واقعا تا کی واقعا لانگ بمونی ...

ببین اخه الان اینقدر این حس وابستگیه گرفتارم کرده

تازه اگر جدی بشه واقعا طول میکشه همون چندسال

یه چیزایی میبینم اگر ازش بپرسم مطمئنم سریع جبهه میگیره ولی شده وسواس فکری

کاربری دست دونفره...

ببین اخه الان اینقدر این حس وابستگیه گرفتارم کردهتازه اگر جدی بشه واقعا طول میکشه همون چندسالیه چیزا ...

دقیقا وابستگی هم کار دست من داد 

لانگ همین چیزارو هم داره 

فقط سعی کن ب خودت برسی و از خط قرمزها عبور نکنی 

اگه کاری نکرد و به هم رسیدین که هیچ 

اگه نه لاقل مثل من پشیمون نمیشی 

دقیقا وابستگی هم کار دست من داد لانگ همین چیزارو هم داره فقط سعی کن ب خودت برسی و از خط قرمزها عبور ...

مشکل اصلی همین وسواس فکریه که بهت میگم

چندتا اتفاق افتاده که ذهنم عجیب درگیر شده میدونم بپرسم به نتیجه‌ای نمیرسم و برعکسش

توی خانواده خیانت به چشم دیدم الانم یه چشمم اشکه یکیش خون... انگار گیر کردم

کاربری دست دونفره...

مشکل اصلی همین وسواس فکریه که بهت میگمچندتا اتفاق افتاده که ذهنم عجیب درگیر شده میدونم بپرسم به نتیج ...

عزیزم خب کاری از دست من برنمیاد 

میگم کات میگی وابسته م میگم باشه وابسته ای حدقل اولویت خودت باشه  دوباره میگی حالم بده

راه حل یا کات هست یا  خودتو ب بی خیالی بزن .باید ببینی کدوم ارزش داره برات