2777
2789

دخترم حدود ۲۱ ماهشه روز ۳ وعده شیر میخوره دو وعده قبل خوب شب و خوای نیمروز یه بارم نزدیکای بیدار شدنش.

تا ۱٨ ماهگی ۷ـ٨ بار شیر میخورد الان شده ۳بار ولی دیگه نمیدونم چطوری کمترش کنم 

به نظرتون شیر قبل خوابشو چطوری حذف کنم؟😭

عزيزم اگه مثل پسر من فقط با شير ميخوابه چاره اي نداري جز اينكه زده ش كني از شير من چند روز موقع خواب يه قصه اي براش تعريف ميكردم كه تو اون خرس كوچولو مي ميش تلخ و بدمزه ميشد چون دندون دراورده بود از لحاظ روحي و فكري امادش كردم بعدم سر سينم تلخك زدم يه بار زبون زد ديگه نخورد اوايلش سخت بود ولي كنار اومد ميدونم چ دوره ي سختي رو ميگذروني ولي خدا بزرگه همه ي بچه ها داشتن اين دورانو

عزيزم اگه مثل پسر من فقط با شير ميخوابه چاره اي نداري جز اينكه زده ش كني از شير من چند روز موقع خواب ...

آره خیلی دوران سختیه😥

ولی اگه تلخش کنم نکنه تو روحیش تاثیر بد بذاره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من بزرگترین کابوسه😣دخترم خیلی وابسته س😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
چسب زخم بزن بهش بگو اوف شده. ولی نوازشش کن. محبتت بیشتر بشه. مایعات طبیعی بده آب بدنش کم نشه. بستنی ...

خب برا خوابش چیکار کنم؟ با شیر میخابید چیو جایگزین کنم؟

آره خیلی دوران سختیه😥 ولی اگه تلخش کنم نکنه تو روحیش تاثیر بد بذاره؟

سعي كن چيزي جايگزين شيرش نكني چون بايد دوباره براي گرفتن اون فكر چاره كني .نه تو روحيش اثر نميذاره حرفهاي روانشناسهارو يه جاهايي نبايد زياد بها داد چرن يه نسخه مال همه ي ادمها نيست عزيزم پسر من تا دو هفته هنوز بهانه هاي كوچيكميگرفت ولي كم كم يادش رفت خودت حموم مبرش اصلا لباس باز نپوش كم كك يادش ميرهمن وابسته تر از پسر مودم نديده بودم ولي گذشت سعي كنبلهاش مدارا كني و حسابي اين چند وقت پي دلش بري

هر کار کردی فقط باید بدونی  بعد که گرفتیش نباید دلت بسوزه دوباره بهش بدی. اگه عادت کنه با ب ...

بله حتمن سعی میکنم دلم نسوزه😩

چجوری ینی با باباش بخوابه؟ باباش چجور یبخابوندش؟

خب برا خوابش چیکار کنم؟ با شیر میخابید چیو جایگزین کنم؟

بايد قلقشو پيدا كني پسر من چون به پنكه و كاميون علاقه داشت تو گوگل ايميج سرچ ميكردمشون انقد عكس اينارو ميديد تا چشماش خسته ميشد خوابش ميبرد بعدم با كتاب جايگزين شد

سعي كن چيزي جايگزين شيرش نكني چون بايد دوباره براي گرفتن اون فكر چاره كني .نه تو روحيش اثر نميذاره ح ...

خیلی سخته😢

شما یهوی بهش گفتین بدمزس؟ وقتی امتحان کرد دید گریه کرد؟چجوری خوابوندینش؟