2777
2789
عنوان

بزرگی بینی سه ماه بعد عمل

67 بازدید | 8 پست

سه ماه چند روز بینیمو عمل کردم ولی از روبرو هنوز بزرگه نمی‌دونم ورمه یا همینطور میمونه دوستانی که عمل کردن برا شما بینی کوچک تر شد یا نه

تا یک سال اینجوری ورم داره ب مرور کم میشه سخت نگیر

چسب هم خیلی محکم نزن بدتر میشه نمک نخور اصلا سرتم پایین نگیر تا زودتر بهتر بشع

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ماهه عمل کردم نسبت ب بعد عمل خ کوچیکتر شده ولی هنوز جا داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تا یک سال اینجوری ورم داره ب مرور کم میشه سخت نگیرچسب هم خیلی محکم نزن بدتر میشه نمک نخور اصلا سرتم ...

بعد ۳ماه ک دیگ نباید چسب زد.چسب واسه دوماه اوله

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من سه سال پیش عمل کردم تا ۶ماه چسب داشتم البته سه ماه همیشه سه ماه دوم فقط شب

همه دکترا اینو قبول ندارن.اکثریت میگن دو ماه.بینی بعد برداشتن چسب ورم میکنه و میگن دیگ بیشتر چسب نزنید تت‌ ورم ب صورت طبیعی کم بشه

همه دکترا اینو قبول ندارن.اکثریت میگن دو ماه.بینی بعد برداشتن چسب ورم میکنه و میگن دیگ بیشتر چسب نزن ...

خب عزیزم روز ب روز تغییر میکنه روش هاشون

منم گفتم نزن دیگه چیزی غیر این ک نگفتم 

برای من یکسال طول کشید تا ورم جمع شد استخونی هم بود خداروشکر الان خوبه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️