2777
2789

رشته ام علوم آزمایشگاهی هس خب علاقه ندارم👀

میخوام تغییر رشته تو دانشگاه بدم چون رتبه کنکورم رو اتاق عمل می گیره و از طرفی اسمش باکلاس هس تازه یکم بهش علاقه دارم😄

ولی بابام میگه علوم آزمایشگاهی رو میتونی تا دکترا بخونی آزمایشگاه تاسیس کنی برا خودت یه پا دکتر باشی🤨 ولی اتاق عمل اینطور نیس. بازار کار علوم آزمایشگاهی بیشتره. 

البته قبلش بابام اصرار داشت کنکور مجدد بدم پزشکی دندون قبول شم. خیلی اصرار داشت.😬

حالا هم که رفتم دانشگاه می بینم همه دوستام پزشکی دندان قبول شدن، تنها من از بین رقیبام موندم. میخوام مجدد کنکور بدم.🥲 بابام همراهیم می کنه. قانون کنکور ۴۰۵ میگه باید دانشگاهت تموم کنی بعد کنکور بدی خب باید ۳ سال صبر کنم و مدرکم بگیرم. میگم حالا که قراره لیسانس بگیرم. اتاق عمل بگیرم بعد کنکور بدم رشته ام عوض کنم؟؟؟

میخوام لیسانس بگیرم بعد مجدد کنکور بدم🥺❤️

حسرت پزشکی دندون تو دلم مونده🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماها همه یه بت از پزشکی و دندون ساختین و فکر میکنین همچی گل و بلبلبخدا که اینطور نیستیکم بیشتر پیگی ...

میخوام اتاق عمل بردارم چون اسمش باکلاسه

البته خب بازارکارش یکم ضعیفه نسبت به آزمایشگاه 

و آزمایشگاه هم میشه تا دکترا خوند آزمایشگاه تاسیس کرد دکتر شد ولی خب نمیخوام تا دکترا بخونم میخوام لیسانس گرفتم برم کنکور مجدد🥲

خب حالا یکم واقع‌بینانه فکر کن

از کجا می‌دونی کنکور که بدی موفق میشی؟ خصوصا با این شرایط تاثیر معدلی که الان هست.

علوم آزمایشگاهی هم تا چندسال پیش یادمه می‌گفتن دانشجوی دکتری نمی‌گیره، نمی‌دونم الان عوض شده یا ن

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

ببین من نمیدونم واقعا کدوم بهتره. ولی اگه میخوای آزمایشگاه رو ول کنی بری اتاق عمل یا پزشکی بخونی، حتی اگه کار درستی هم باشه، اول یه دلیل منطقی و قانع کننده در درون خودت پیدا کن. 

بچه ای مگه که میگی چون دوستام همه اونو قبول شدن یا چون باکلاسه پس تغییر رشته بدم؟ اینها دیگه چه دلیل مضخرف و بچگانه ایه؟؟؟ 

باز هم میگم. حتی اگه تغییر رشته و دوباره کنکور دادن کار درستیه، اول دلیل درست براش پیدا کن. چهار روز دیگه ازت بپرسن یا خودت از خودت یپرسی برایچی تغییر رشته دادی؟ میخوای بگی چون دوستام رفته بودن و احساس کردم عقب موندم؟ اول یه دلیل درست در درون خودت پیدا کن

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

میخوام اتاق عمل بردارم چون اسمش باکلاسهالبته خب بازارکارش یکم ضعیفه نسبت به آزمایشگاه و آزمایشگاه هم ...

ببین عزیزدلم در نهایت خودت تصمیم میگیری ولی خب من طبق ذهیت خودم دوست دارم راهنماییت کنم

کنکور دادن پیرت میکنه

فکر نکن این بچه هایی که همه کارنامه هاشون اومده اسکلن که نمره کم گرفتن و اینا

همشون باهوشن و خیلی‌هاشون هم تلاش میکنن ولی خیلی چیزا مانع راهشون میشه

بعدشم اینکه نمیدونم تشریحی بخونی یا تستی گیجت میکنه

و در نهایت پزشکی و دندون تراز خیلییی خوبی میخواد

که کلی سهمیه و اینا هم بیشترش و پر کردن

حتی قبول هم بشید دوباره باید ۶،۷ سال بخونید تا پزشک عمومی بشید از اونور دوباره ۶ سال دیگه تا تخصص بگیرین

اینارو در نظر بگیر

و در نهایت امیدوارم بهترین تصمیم و راه رو انتخاب کنی و موفق بشی

میخوام اتاق عمل بردارم چون اسمش باکلاسهالبته خب بازارکارش یکم ضعیفه نسبت به آزمایشگاه و آزمایشگاه هم ...

اسمش باکلاسه!!! 

چی میگی عزیزم؟؟ چی میگی؟؟ 

تحقیق کن. از چهارتا دانشجو و فارغ التحصیل بپرس. قرار نیست فقط چون اسمش باکلاسه تغییر رشته بدی!! اخه اسمش به چه دردت میخوره؟ میخوای بزنی رو پیشونیت؟ 

اول دلیل منطقی و درست حسابی واسه کارت پیدا کن

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡